1/25

Casa unifamiliar 290 m², Panorama, Pallini (Ática)

Pallini (Ática)
€ 600.000
4 habitaciones
290 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 27/08/2024
Descripción

referencia: ATH436

ATH436

Μονοκατοικία 3 επιπέδων 290 τ. μ. | 3 υ/δ | 2 μπάνια | 1 wc | γκαράζ | κήπος

Το σπίτι των 290 τ.μ βρίσκεται σε μια μεγάλη πλαγιά, επικλινές οικόπεδο (5.980 τ.μ). Η ανοιχτή ύπαιθρος τριγύρω εξασφαλίζει καθαρό αέρα και ένα γαλήνιο περιβάλλον, ενώ υπάρχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, τον αυτοκινητόδρομο, το μετρό, την πόλη της Παλλήνης, τα λεωφορεία και είναι περίπου 20 λεπτά από τη θάλασσα.

Το σαλόνι έχει πέτρινο δάπεδο σε όλους τους χώρους συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης βεράντας. Υπάρχει μια ευρύχωρη κουζίνα με πάγκο μεταξύ αυτής και της τραπεζαρίας. Διαθέτει γωνιακό τζάκι στο σαλόνι και δύο μπαλκονόπορτες που ανοίγουν στη μεγάλη βεράντα. Από την κεντρική είσοδο υπάρχει το χολ, ένα w.c και βεστιάριο/αποθήκη.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, το ένα master με ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και ένα ακόμη μπάνιο. Παρκέ δάπεδα στα δωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη βεράντα.

Το κάτω ισόγειο έχει ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ή ίσως να γίνει ένας επιπλέον χώρος διαμονής. Εδώ υπάρχει w.c,, σάουνα και γκαράζ με εσωτερική άμεση πρόσβαση στο σαλόνι.

Υπάρχει ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλους τους χώρους, που λειτουργεί με αντλία θερμότητας και κλιματισμός στα δύο κύρια υπνοδωμάτια. Τέντες στις βεράντες.

Στον κήπο υπάρχουν διάφοροι θάμνοι και φυτά, πολλά δέντρα όπως ελιές, συκιές, αμυγδαλιές, πορτοκαλιές και μερικά αμπέλια.

Υπάρχουν πολλά ιδιωτικά σχολεία στη γύρω περιοχή, όπως το γνωστό ιδιωτικό αγγλικό σχολείο Campion, δύο ιδιωτικά ελληνικά σχολεία, ένα ιδιωτικό γερμανικό σχολείο και ένα ιδιωτικό γαλλικό σχολείο στην κοντινή περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Αυτό το ποικίλο φάσμα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων θα μπορούσε να είναι επωφελές για οικογένειες που αναζητούν ειδικές για τη γλώσσα ή διεθνείς επιλογές εκπαίδευσης για τα παιδιά τους.

Οι παραπάνω πληροφορίες ιδιοκτησίας βασίζονται σε στοιχεία που μας παρέχονται από τους ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για πιθανές ανακρίβειες σε αυτές τις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις του ακινήτου απαιτείται ταυτότητα/διαβατήριο. Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικό γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου
JillSutherland | info@propertyshop.gr | +30 6934 299 597

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
290 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado, 1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, suelo radiante, por bomba de calor
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de vidrio/metal
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 600.000
Precio del m²
2.069 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante