Piso de una habitación Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΠάτρα
€ 64.000
1 habitación
25 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 11/04/2024
Descripción

referencia: 684480

Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή Πάτρα - Κουκούλι. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 25 τ.μ.. Αποτελείται από 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο, κουζίνα, θέση στάθμευσης, ευρύχωρο μπαλκόνι. Έχει κατασκευαστεί το 2010. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι Πλακάκια. Βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για επένδυση και για επαγγελματικό. Ήσυχη γειτονιά. Μισθωμένη σε φοιτητή. Τιμή: €64.000.

Το γραφείο μας παρέχει δανειοληπτικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και προσφορές σε ασφαλιστικά πακέτα και στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.intrustrealestate.gr/ και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας https://intrustsolutions.gr/

Σύμφωνα με τον Ν4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α Άρθρο 197 παρακαλείσθε να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και τον ΑΦΜ σας για την υπόδειξη του ακινήτου.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
25 m²
habitaciones
1 dormitorio, 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 64.000
Eficiencia energética
año de construcción
2010
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante