1/22

Casa unifamiliar 780 m², Centro, Agios Stefanos

Agios Stefanos
€ 950.000
5+ habitaciones
780 m²
3+ baños
Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 29/08/2024
Descripción

referencia: 16952

Ένα πανέμορφο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στα Βόρεια Προάστια Αττικής, ψάχνει για τον νέο του ιδιοκτήτη. Η κατοικία αποτελείται από τρία (3) επίπεδα, ένα ισόγειο, έναν όροφο, ένα ημιυπόγειο και ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα στο υπερυψωμένο ισόγειο, συνολικής επιφάνειας 780 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι ύψους 6 μέτρα με τζάκι, τραπεζαρία, κάβα, δύο (2) καθιστικά, ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα, ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα WC. Μία μεγάλη, ξεχωριστή κουζίνα με νησίδα Corian, χώρο για άνετη τραπεζαρία για καθημερινή χρήση και δυο βεράντες.

Η φαρδιά, ξύλινη σκάλα με inox και κρυστάλλινο τζάμι κουπαστή οδηγεί στον πρώτο όροφο οποίος φιλοξενεί ένα master υπνοδωμάτιο με δυο (2) ιδιωτικά, πολυτελές μπάνια, το ένα με τζακούζι, καθώς και μεγάλο walk-in closet. Στον ίδιο όροφο θα βρούμε ακόμα τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια. Όλα τα δωμάτια έχουν βεράντες και ένα φωτεινό και άνετο καθιστικό στο πατάρι με θέα το σαλόνι.

Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένα γκαράζ με 4 άνετες θέσης παρκαρίσματος και θερμαινόμενη ράμπα, πέντε (5) μεγάλες, θερμαινόμενες αποθήκες που θα μπορούσαν να γίνουν γραφεία, γυμναστήριό, σάουνα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο και laundry room.

Στο επίπεδο του σαλονιού θα βρούμε εντελώς ανεξάρτητο διαμέρισμα 125 τ.μ. που αποτελείται από ένα χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας με τζάκι και ξεχωριστή κουζίνα, δυο μπάνια και δυο υπνοδωμάτια. Και τα τρία επίπεδα της κατοικίας συνδέονται με εσωτερική σκάλα και ασανσέρ. Όλο το σπίτι μας εκπλήσσει με ιδιαίτερα και επιλεγμένα υλικά. Από τεχνοτροπία με έγχρωμο σοβά κουρασάνι, πανέμορφες ταπετσαρίες, μεγάλες μαρμάρινες πλάκες στα πατώματα, ιδιαίτερα ξύλινα παρκέ, ντουλάπες συρόμενες με φωτισμό, πόρτες wenge, εξαιρετικής ποιότητας διακόπτες και φωτιστικά.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7645
☎️ 210 6812500
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
Superficie
780 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
6
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
4 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 950.000
Precio del m²
1.218 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Visita virtual
Descubre otros ángulos del inmueble
+19 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante