Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
1/11
Εξωτερικός χώρος

Casa unifamiliar Χανιώτης, Chaniotis, Pallini

PalliniΧανιώτης
€ 550.000
5 habitaciones
190 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 04/09/2024
Descripción

referencia: 1-814


Nεόδμητος πολυτελής οικισμός 6 πέτρινων διώροφων κατοικιών, με ημιυπόγειο, ανεξάρτητους κήπους και πισίνες. Βίλες που βρίσκονται στο βουνό, δίπλα στον οικισμό της Χανιώτης, με απέραντη θέα την θάλασσα. Οι πολυτελείς κατοικίες αποτελούνται από 5 δωμάτια, 3 W.C., Σαλόνι/Κουζίνα σε 3 επίπεδα.
Εξωτερικό ανεξάρτητο διαμέρισμα για φιλοξενούμενους 40 τ.μ( περιλαμβάνεται στα 200 τ.μ. της κατοικίας). Πρόκειται για κατοικίες πολυτελούς κατασκευής με πλακίδια μεγάλων διαστάσεων, σπατουλαριστά σε όλους τους χώρους αλλά και με πλήρη αυτονομία καθώς περιβάλλονται από κήπο αποκλειστικής χρήσης, ατομικό BQ, με πισίνα και φυσικά με θέα την θάλασσα. Διαθέτουν 2 εξωτερικά parking, και σύστημα χωρίς κοινόχρηστα. Το κτίσμα είναι κατασκευασμένο από πέτρα με πάχος τοίχου 70cm, με άριστη θερμομόνωση, ενεργειακής κατηγορίας Α+ αλλά και ηχομόνωση χάρη στην χρήση πετροβάμβακα μεγάλου πάχους. Είναι εξοπλισμένες με στόρια και κουφώματα αλουμινίου ενεργειακής κατηγορίας A+ με την καλύτερη ηχομόνωση της αγοράς. Διαθέτουν θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, πολυτελή κατασκευή πέργκολας στον κήπο, ηλιακό θερμοσίφωνα καθώς και προεγκατάσταση κλιματισμού, θέρμανσης , δορυφορικής τηλεόρασης και συναγερμού. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός τόσο των χώρων, όσο και των ανοιγμάτων εξασφαλίζουν τις επιθυμητές ανάγκες τόσο του φυσικού φωτισμού όσο και του αερισμού. Η διασκόσμηση του σαλονιού και των δωματίων είναι με πέτρα και τα κάγκελα πολυτελίας με τζάμι και Inox.
Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική. Για άμεση υπόδειξη καλέστε μας.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
190 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 550.000
Precio del m²
2.895 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+8 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ