1/4

Terreno urbanizable en Venta

MethoniLachanada
€ 95.000
1.872 m²

Nota

Anuncio actualizado el 19/08/2024
Descripción

referencia: EK-6064041

Διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό οικόπεδο εντός σχεδίου συνολικής επιφάνειας 1872 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Λαχανάδα και κοντά στη Φοινικούντα.

Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου άρτιο και οικοδομήσιμο, η μέγιστη δόμηση αυτού για κατοικία ανέρχεται σε 400 τ.μ. συν τους υπόγειους βοηθητικούς χώρους που δεν προσμετρώνται στο κτίριο. Είναι κατάλληλο είτε για ανέγερση βίλας είτε μονοκατοικίας κατάλληλης για τουριστική εκμετάλλευση ή για πώληση.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι η ανεμπόδιστη και εξαιρετική θέα προς τον κόλπο της Φοινικούντας, καθώς και το γεγονός ότι βρίσκεται στις παρυφές του οικισμού Λαχανάδα, σε ήσυχη περιοχή και όχι μέσα στο πυκνοδομημένο τμήμα του οικισμού. .

Σε απόσταση λίγων μόλις λεπτών (1,9 χιλιόμετρα) δεσπόζει η υπέροχη Φοινικούντα που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, εκμεταλλευόμενη κυρίως το γεγονός ότι περιβάλλεται από μεγάλες αμμουδιές με καταγάλανα - πράσινα νερά. Τα τελευταία χρόνια, η περιοχή έχει αναπτύξει μια πλήρη τουριστική υποδομή, με πολυάριθμα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ξενοδοχεία, κάμπινγκ και μεγάλο αριθμό εστιατορίων, καφέ και τουριστικών καταστημάτων.

Η εξαιρετικής ομορφιάς παραλία «Λάμπες» απέχει μόλις 8 λεπτά (6,9 χλμ.), η Μεθώνη 15 λεπτά (12 χλμ.), η Πύλος 22 λεπτά (20 χλμ.), τα πλησιέστερα γήπεδα γκολφ Navarino Bay και Navarino Hills 35 λεπτά (28 χιλιόμετρα) και το Kalamata International Αεροδρόμιο 60 λεπτά (49 χιλιόμετρα).
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno urbanizable
Superficie
1.872 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Otras características
  • Orientación sur
Información del precio
Precio
€ 95.000
Precio del m²
51 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+1 foto
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular