1/24

Piso de tres habitaciones primera planta, Adames Oikismos Peloponnision, Kifissia

Kifissia
€ 595.000
4 habitaciones
160 m²
3 baños
Planta 1
Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 29/08/2024
Descripción

referencia: EK-6087569

Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα 160τμ στις Αδάμες, σε διώροφη οικοδομή με 4 διαμερίσματα του 2008. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, το ένα master κρεβατοκάμαρα 45τμ(!) - με δικό της μπάνιο και 8φυλλη ντουλάπα μέχρι το ταβάνι. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης, ένα ακόμη μπάνιο και ένα wc επισκεπτών. Δίδεται χωρίς τα έπιπλα αλλά με τις εντοιχισμένες συσκευές της κουζίνας. Επίσης περιλαμβάνει 2 θέσεις υπόγειου πάρκινγκ και μια μεγάλη αποθήκη 12τμ. για να φιλοξενήσει όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα που δέν μπορείτε να αποχωριστείτε.

Η θέα βλέπει το γειτονικό δάσος Τατοϊου και συνεχίζει με ανοικτό ορίζοντα έως τις ορατές χιονισμένες κορυφές της Πάρνηθας τον χειμώνα.
Η οικογενειακή ζωή εδώ είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Με ευρύχωρα δωμάτια, πολύ μεγάλα μπαλκόνια και υπερμεγέθες σαλόνι με ένα κλασσικό τζάκι ξύλων, το διαμέρισμα αυτό θα αγκαλιάσει χαλαρά την οικογένειά σας με πολυτέλεια και διακριτικότητα.

Αλλά η μαγεία δεν σταματά εδώ.
Μόλις λίγα βήματα μακριά, το Ρέμα του Κηφισού ποταμού περιμένει να ανακαλύψετε τις μοναδικές του ομορφιές. Μια γωνιά από την Αττική Γη που αποπνέει μύθους και ιστορίες, και σας καλεί να τις ανακαλύψετε σε ένα περιπατητικό οδοιπορικό.
Καθαρός αερας βορείων προαστείων, και απόλυτη ησυχία παρότι βρισκεται κοντά στην πλατεία της Νεας Κηφισιάς (5 λεπτα οδήγηση) και 6 λεπτά απο την κεντρική αγορά της Κηφισιας. Απέχει 2 λεπτα οδηγηση απο την εθνικη οδο Αθηνών-Λαμίας και 21 λεπτά απο το κέντρο της Αθήνας (χωρίς κίνηση).

Επίσης απέχει 7 λεπτα απο τα Μοντεσσοριανά εκπαιδευτήρια στην Κηφισια και στην Βαρυμπόπη. Δείτε μια λίστα των εκπαιδευτηρίων της περιοχής εδώ: https://www.vrisko.gr/dir/idiotika-ekpaideytiria/kifisia/.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας. Καλέστε μας για να το ζήσετε απο κοντά.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
1
Plantas del edificio
2
Ascensor
Superficie
160 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado, 2 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 595.000
Precio del m²
3.719 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 50/mes
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+21 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante