1/16

Terreno urbanizable en Venta

AidipsosΕπ. Οδός 28-Λουτρών Αιδηψού-Ροβιών
€ 1.600.000
11.000 m²

Nota

Anuncio actualizado el 29/08/2024
Descripción

referencia: EK-6095177


Είστε έτοιμοι να κάνετε τα παραθαλάσσια όνειρά σας πραγματικότητα; Μην ψάχνετε άλλο! Μια εξαιρετική ευκαιρία σας περιμένει με αυτό το εκπληκτικό παραθαλάσσιο οικόπεδο τώρα διαθέσιμο προς πώληση.

Φωλιασμένο κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής, αυτό το παραθαλάσσιο οικόπεδο προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στα αστραφτερά γαλάζια νερά και μια χρυσή αμμώδη παραλία. Βρίσκεται στην Εύβοια, 7 χλμ από την λουτρόπολη της Αιδηψού και 1 χλμ από το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Ηλια. Είναι το ιδανικό σημείο για να χτίσετε την παραλιακή απόδραση των ονείρων σας.

Είτε οραματίζεστε μια πολυτελή παραθαλάσσια βίλα, ένα ήσυχο παραθαλάσσιο καταφύγιο, ή ένα γοητευτικό παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι, αυτό το οικόπεδο παρέχει έναν κενό καμβά για τη καλπαζουσα φαντασία σας. Με άφθονο χώρο (οικόπεδο 11000 τετραγωνικών μέτρων), οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Φανταστείτε να ξυπνάτε με τον απαλό ήχο των κυμάτων που χτυπάνε στην ακτή και να απολαμβανετε τη ζεστή λάμψη του ήλιου καθώς δύει πάνω από τον ορίζοντα. Με άμεση πρόσβαση στην παραλία που έχει μήκος 200 μέτρα, κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια γεμάτη με ήλιο, άμμο και θάλασσα. Αγκαλιάστε τον ειδυλλιακό παράκτιο τρόπο ζωής με μια πληθώρα δραστηριοτήτων, χαλαρούς περιπάτους στην παραλία και μοναδικές εμπειρίες. Δημιουργήστε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή σε αυτόν τον παραθαλάσσιο παράδεισο.

Είτε ψάχνετε για ένα ιδιωτικό καταφύγιο, μια προσοδοφόρα επένδυση, ή και τα δύο, αυτό το παραθαλάσσιο οικόπεδο προσφέρει απίστευτες δυνατότητες. Αδράξτε αυτήν την ευκαιρία για να αποκτήσετε έναν παράδεισο σε αυτό το κρυφό κόσμημα.

Υπάρχει επίσης ένα ποτάμι με πόσιμο νερό που διατρέχει το ακίνητο και υπάρχει δυνατότητα άντλησης ιαματικού νερού με βάση έρευνα που έγινε το 2012

Μην χάσετε αυτή τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε το κομμάτι της παραθαλάσσιας ευδαιμονίας σας! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε καποιο ραντεβου και να αρχίσετε να ζείτε τον παραθαλάσσιο τρόπο ζωής που πάντα ονειρευόσασταν.

Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno urbanizable
Superficie
11.000 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Información del precio
Precio
€ 1.600.000
Precio del m²
145 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+13 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular