Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/6

Piso de una habitación Αμφιθέα, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio FaliroΑμφιθέα
€ 200.000
2 habitaciones
50 m²
1 baño
Planta 4
Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 06/06/2024
Descripción

referencia: S176

Κωδικός ακινήτου: S176 - Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα Αχιλλέως ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 1600 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 34000 μέτρα - Τιμή: 200.000 €
Ένα εξαιρετικό διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, επί του κεντρικού δρόμου, και αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επαγγελματική χρήση.
Βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας προσεγμένης κατασκευής, με συνολική επιφάνεια 50 τ.μ. και προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό χώρου και λειτουργικότητας. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, έναν όμορφο σαλόνι, μια κουζίνα που ξεπερνάει τις προσδοκίες και ένα μπάνιο.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και πράσινη ζωή. Θα απολαύσετε την ατομική σας θέρμανση με αέριο, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από πλακάκι, οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες και ο ανελκυστήρας προσθέτουν πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας.
Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ένας κάτοικος ή επαγγελματίας. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, ενώ η ποιότητα κατασκευής και η ενεργειακή απόδοση το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή. Η κοντινή απόσταση από κεντρικό δρόμο και τις δημόσιες συγκοινωνίες καθιστά αυτό το διαμέρισμα ιδανικό για επαγγελματική χρήση.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
4
Ascensor
Superficie
50 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Calefacción
Individual, de metano
Otras características
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 200.000
Precio del m²
4.000 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+3 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante