1/20

Negocio en Venta

PeristeriΧρυσοστόμου Σμύρνης 41, Περιστέρι 12131
€ 130.000
No paredes
87 m²
2 baños

Nota

Anuncio actualizado el 05/06/2024
Descripción

referencia: EK-6115445

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΙΑΤΊΘΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ 87 τ.μ., 1ος όροφος, άνετο και φωτεινό, πλήρως ανακαινισμένο το 2021. Διαθέτει ιδιαίτερη προβολή σε κεντρικό δρόμο με δυνατότητα τοποθέτησης ταμπέλας. Χωρίζεται σε 3 χώρους, αρχικά όπως εισερχόμαστε βρίσκεται ο χώρος της γραμματείας, που μπορεί να αξιοποιηθεί και σαν χώρος αναμονής πελατών, ύστερα στον 1ο χώρο εξέτασης με επαγγελματική έδρα οδοντιάτρου και ακριβώς δίπλα, ο 2ος χειρουργικός χώρος εξέτασης, επίσης με επαγγελματική έδρα και αυτός. Επιπρόσθετα έχει 1 σύγχρονο wc πελατών στο χώρο αναμονής και 1 μπάνιο με ντουζιέρα για προσωπική χρήση. Παρέχεται αυτόνομη θέρμανση μέσω ρεύματος. Εξοπλίζεται από κουφώματα αλουμινίου, ανελκυστήρα κοινού στο κτίριο, μπαλκόνι 20τ.μ. με τέντες, συναγερμό, θυροτηλεόραση και 3 κλιματιστικά ένα σε κάθε χώρο. Ιδιαίτερα προστατευμένα σε κατάλληλο χώρο στο μπαλκόνι, τα μοτέρ και με μελετημένη λειτουργικότητα όλοι οι χώροι. Διαθέτει ακτινογραφικό μηχάνημα φωσφόρου και ψηφιακό, μικροσκόπιο, επαγγελματική φωτογραφική κάμερα, κλίβανο ξηράς και αυτόκαυστο W&Η, τρεις φυγόκεντρους για PRP, πλήρη εξοπλισμό με εξεταστικά σετ, εργαλεία οδοντικής χειρουργικής, ενδοδοντίας, καθώς και χειρουργικής, που περιλαμβάνει πιεζοτόμο W&Η, χειρουργική χειρολαβή W&Η, κασετίνα εμφυτευμάτων MIS και σετ εργαλείων χειρουργικής της HuFriedy. Αξιοσημείωτη η τοποθεσία του και η δυνατότητα διατήρησης μεγάλου πελατολογίου στο σημείο, δεδομένης της χρήσης του από επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου επί σειρά ετών.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: τριφασικό
Διατίθεται με πλήρη εξοπλισμό όλα καινούργια και έτοιμα προς χρήση.
Το Περιστέρι είναι αστική περιοχή και δήμος, με το μεγαλύτερο πληθυσμό του Δυτικού Τομέα Αθηνών και συνορεύει με τους Δήμους Ιλίου, Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Πετρούπολης. Στο Δήμο, λειτουργούν τρεις σταθμοί μετρό, ο σταθμός μετρό Περιστέρι , ο σταθμός Ανθούπολη και ο σταθμός Άγιος Αντώνιος , που είναι και ο πλησιέστερος στην εν λόγω επιχείρηση.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Características
Contrato
Venta
Tipología
Negocio | sin paredes
Superficie
87 m²
Habitaciones
2 baños
Otras características
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 130.000
Precio del m²
1.494 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2021
  • Estado

    Nuevo / En construcción
  • Calefacción

    Individual, alimentación eléctrica
Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante