Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Λογότυπο
Λογότυπο
Ασανσέρ
Κουζίνα
Λογότυπο
W.C
Μπάνιο
W.C
Μπάνιο
Μπάνιο
Άποψη χώρου
Ασανσέρ
W.C
Λογότυπο
1/25
Άποψη χώρου

Casa unifamiliar Μυριβήλη Στρατή 41, 570 01, Θέρμη, Centro, Thermi

ThermiΜυριβήλη Στρατή 41, 570 01, Θέρμη
€ 1.600/mes
5+ habitaciones
247 m²
3+ baños
Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 20/09/2024
Descripción

referencia: 49967

Κωδικός ακινήτου: 49967 - Θέρμη Θέρμη - Κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 247 τ.μ. σε οικόπεδο 40 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2012 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.600 €
Η εξαιρετικής κατασκευής μεζονέτα βρίσκεται ανάμεσα απο Θέρμη και Πανόραμα με ανοιχτωσιά, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει στο ισόγειο σαλόνι με τζάκι, υπνοδωμάτιο και μπάνιο, στον 1ο όροφο βρίσκεται η σαλοκουζίνα με τζάκι και μπάνιο ενώ στον 2ο όροφο υπάρχουν 3 δωμάτια και μπάνιο. . Τέλος στην σοφίτα βρίσκουμε 1 δωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη 15 τμ. Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια με ατομικό λέβητα πετρελαίου και επίσης διαθέτει συναγερμό, σίτες, ντουλάπες, ηλεκτρικά στόρια Επίσης υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ και ένας μικρός κήπος στην πρόσοψη του ακινήτου καθώς και θέση στάθμευσης.
-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Σπύρος Δελλάρτας 6945656150 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Ascensor
Superficie
247 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 1.600/mes
Precio del m²
6 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante