Dúplex Κολοκοτρώνη, 3, Centro, Efkarpia

EfkarpiaΚολοκοτρώνη, 3
€ 145.000
3 habitaciones
100 m²
2 baños
Anuncio actualizado el 05/03/2024
Descripción

referencia: EK-6231513

Πωλείται πολυτελή μεζονέτα που ολοκληρώθηκε το 2023 με δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ευρύχωρο μπάνιο - ένα σε κάθε όροφο -, σύγχρονη κουζίνα που δύναται να γίνει εντελώς ξεχωριστό δωμάτιο με εγκατεστημένη εντοιχιζόμενη καινούργiα κουζίνα PITSOS. Ζεστό ευήλιο τετραγωνισμένο σαλόνι, Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης αερίου, κουφώματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης με σίτες και πλήρης μόνωση (10 εκ. ) όλου του κελύφους περιμετρικά της μεζονέτας, που το καθιστά ιδιαίτερα οικονομικό όσον αφορά τις ανάγκες θέρμανσης/ψύξης. Το λούζει το φως από τις 11. 00 μέχρι τη δύση. Oλα τα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας όχι εργολαβικά. Ενδεικτικά μπριζοδιακόπτες Schneider electric, πλακάκια Ισπανίας, μίκτες μπάνιου/κουζίνας Ιταλικοί. Προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματιστικών. Οι φωτογραφίες που παρατίθενται είναι ακριβείς στα υλικά και τα χρώματα ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα έπιπλα.
Στα συν ο μικρός κήπος ιδιωτικής χρήσης που μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα πράσινο σημείο συναντήσεων και χαλάρωσης της οικογένειας.
Στην περιοχή σε απόσταση 5 ' με τα πόδια υπάρχουν μαγαζιά, σχολείο, λαϊκή αγορά και το Υπερμάρκετ του Σκλαβενίτη σε απόσταση 3 ' με το αυτοκίνητο. Ήσυχη γειτονιά με απεριόριστο παρκινγκ και ανοιχτωσιά με πάρκο και δέντρα μπροστά. 92 τ. μ καθαρά
Características
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
100 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Jardín privado
Costes
precio
€ 145.000
gastos de comunidad
€ 1/mes
Eficiencia energética
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular