1/20

Dúplex Αγίας Ειρήνης 84400, Paroikia, Paros

ParosΑγίας Ειρήνης 84400
€ 5.000.000
5+ habitaciones
788 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 08/04/2024
Descripción

referencia: 11052

Συγκρότημα 9 κατοικιών, σε εξαιρετική τοποθεσία, φωλιασμένο σε ένα πλήρως διαμορφωμένο οικόπεδο 8002m2, που βρίσκεται στο λόφο πάνω από τις παρθένες αμμώδεις παραλίες της Αγίας Ειρήνης και του Palm Beach.

Με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το μαγευτικό κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα, οι κατοικίες του συγκροτήματος αυτού προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία τρόπου ζωής.

Αποτελούμενο από 2 κατοικίες τριών υπνοδωματίων, 7 δύο υπνοδωματίων και ένα στούντιο ενός υπνοδωματίου, αυτό το συγκρότημα των 788m2 συμπληρώνεται από μια κοινόχρηστη πισίνα 145m2, παρέχοντας το τέλειο περιβάλλον για χαλάρωση και αναψυχή. Επιπλέον, 3 από τις κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας και αποκλειστικότητας.

Επί του παρόντος το συγκρότημα λειτουργεί προσφέροντας τις γοητευτικές βίλες προς ενοικίαση, αλλά το ακίνητο προσφέρει επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για ανακαίνιση σε πιο πολυτελή πρότυπα ή ακόμα και μεμονωμένη μεταπώληση. Με την προνομιακή του τοποθεσία και τις μεγάλες δυνατότητες, το ακίνητο είναι ένα πραγματικό στολίδι που περιμένει να ανακαλυφτεί.

Είτε αναζητάτε μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία είτε οραματίζεστε το δικό σας κομμάτι του παραδείσου στην καρδιά των Κυκλάδων, αυτό το συγκρότημα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπάνια διαθέσιμο ακίνητο σε αυτή την ειδυλλιακή τοποθεσία.
Características
Tipología
Dúplex
Contrato
Venta
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
788 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
21
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/madera
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 5.000.000
Precio del m²
6.345 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2003
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante