Piso de cuatro habitaciones cuarta planta, Amalieio Orfanotrofeio, Marousi

Marousi
€ 460.000
5 habitaciones
167 m²
3 baños
Planta 4
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 20/03/2024
Descripción

referencia: W-02UJDP

Εκλεπτυσμένο διαμέρισμα/μεζονέτα κατασκευής 2000, με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και άνετη διαρρύθμιση, σε εξαιρετική τοποθεσία του Αμαρουσίου που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις της πόλης.
Με εμβαδόν 167 τετραγωνικών μέτρων, αποτελεί έναν εντυπωσιακό χώρο που συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και πολυτέλεια ενώ έχει εκπληκτική θέα και φωτεινότητα καθώς καταλαμβάνει τον 2ο & 3ο όροφο.
Η μεζονέτα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα έχει μια εντυπωσιακή walk-in closet προσφέροντας έναν χώρο άνετο και οργανωμένο για την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων, δύο μπάνια και ένα WC, όλα σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο ενιαίος και φωτεινός χώρος του σαλονιού αποτελεί το κέντρο της κατοικίας, με το τζάκι να προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας, δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, ενώ το ξύλινο δάπεδο προσδίδει φυσική ζεστασιά σε κάθε γωνιά.
Η αυτόνομη θέρμανση με αέριο, ο κλιματισμός και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν την ιδανική θερμοκρασία και ενεργειακή απόδοση ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Επιπλέον, διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης - μια υπόγεια και μια υπέργεια, εξασφαλίζοντας άνετο πάρκινγκ για τα οχήματά σας.
Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης σε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
167 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
4° planta, con ascensor
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 460.000
Eficiencia energética
año de construcción
2000
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante