1/25

Casa unifamiliar 48 m², Centro, Eretria

Eretria
€ 65.000
2 habitaciones
48 m²
2 baños
No Ascensor
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 2797

Η κωμόπολη της Ερέτριας αποτελεί σήμερα έναν ευρωπαϊκό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Ένας όμορφος και φιλόξενος τόπος με πλούσια φυσική και πολιτιστική κληρονομιά συνδυάζει αρμονικά στοιχεία της αρχαίας ιστορίας με τη σύγχρονη, αλλά και πανέμορφες παραλίες όπως (Μαλακώντα, Λευκαντί, Αμάρυνθος) με ορεινούς όγκους σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους.
Αξίζει να δείτε το εντυπωσιακό αρχαίο θέατρο (5ου αι. π.Χ.), και το Αρχαιολογικό Μουσείο, με σημαντικά ευρήματα από την Ερέτρια, τη Μαγούλα, την Αμάρυνθο και το Λευκάντι, το πευκόφυτο Πεζονήσι ή Nησί των Oνείρων, που συνδέεται με την Ερέτρια με μια στελή λωρίδα γης.
Ο οικισμός ''Πράσινος Λόφος'' ως φυσική συνέχεια έχει υπέροχο μικροκλίμα, κατάλληλος για κατοίκηση όλο το χρόνο, ιδανικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ οι κατοικίες του είναι ελάχιστες. Αν αναζητάτε μια μικρή εξοχική (και όχι μόνο) μονοκατοικία, εντός μεγάλου οικοπέδου (763m²), με θέα προς τον κόλπο της Ερέτριας, τότε μόλις την εντοπίσατε.
Πρόκειται για αγροτεμάχιο, γωνιακό, επίπεδο, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό, και θέα στον ανοιχτό ορίζοντα-ελαιώνες-Ευβοϊκό κόλπο. Εντός του βρίσκεται κτίσμα κατασκευής 2011 (χωρίς οικοδομική άδεια), επιφάνειας 47,72m², αποτελούμενο από καθιστικό, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, WC. Έχει κατασκευαστεί με alfa blok, εσωτερικά τα πατώματα έχουν πλακάκι, και υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας. Το κτίσμα έχει τακτοποιηθεί πολεοδομικά το 2020 (βεβαίωση υπαγωγής στον νόμο 4495/2017), ηλεκτροδοτείται και υδροδοτείται νόμιμα με τους αντίστοιχους μετρητές. Απόσταση από το λιμάνι της Ερέτριας 3,4 km, 10'-15' για κοντινές εξορμήσεις προς τις παραλίες της περιοχής.
Η Ερέτρια το βράδυ έχει επιλογές σε διασκέδαση, ποτό, φαγητό και χορό. Στο λιμάνι θα βρεις όμορφα ταβερνάκια με φρέσκο ψαράκι και γεμάτα μπαράκια για να «κλείσεις» ευχάριστα μία γεμάτη μέρα.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
48 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
2
Amueblado
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 65.000
Precio del m²
1.354 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 1/mes
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante