1/20

Negocio en Venta

PeristeriΚαλαμά 20, Περιστέρι 12136
€ 15.000
No paredes
81 m²
2 baños

Nota

Anuncio actualizado el 14/03/2024
Descripción

referencia: EK-6325257

Διατίθεται επιχείρηση - μαγειρείο πλήρως εξοπλισμένο 81τ.μ., στο Περιστέρι γωνιακής προβολής και πρόσοψης 10μ. Πρόκειται για επιχείρηση εν λειτουργία. Είναι ενιαίος χώρος, χωρίς κολώνες με ωφέλιμο χώρο στη σάλα του καταστήματος συνολικής επιφάνειας 71τ.μ. Αποτελείται από φούρνο με φούσκα με μοτέρ, 3 λάντζες, ψυγεία, πάγκους inox, θερμοθάλαμο πώλησης και πλήρη εξοπλισμό καθώς και χώρους αποθήκευσης 8τ.μ. περίπου, που εξυπηρετούν στην αποθήκευση εμπορευμάτων. Διαθέτει 2 WC με προθάλαμο. Δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης ταμπέλας ιδιαίτερης προβολής. Παρέχεται κλιματισμός ψύξης και θέρμανσης με 1 μεγάλο κλιματιστικό και μία σόμπα πετρελαίου στη σάλα του καταστήματος. Κατάλληλο για κάθε εμπορική χρήση, για κατάστημα αλλά και για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με χρήση καμινάδας.
Η επιχείρηση βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία του Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου με τη δυνατότητα ανάπτυξης σταθερού πελατολογίου, απέναντι από σχολεία, πολύ κοντά σε γραφεία και πληθώρα επιχειρήσεων, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορική αγορά ιδιαίτερης κινητικότητας, προσελκύοντας κοινό, από όλες τις γύρω περιοχές.
Το Περιστέρι είναι αστική περιοχή και δήμος, με το μεγαλύτερο πληθυσμό του Δυτικού Τομέα Αθηνών και συνορεύει με τους Δήμους Ιλίου, Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Πετρούπολης. Στο Δήμο, λειτουργούν τρεις σταθμοί μετρό, ο σταθμός μετρό Περιστέρι ,ο σταθμός Ανθούπολη και ο σταθμός Αγιος Αντώνιος.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Características
Contrato
Venta
Tipología
Negocio | sin paredes
Superficie
81 m²
Habitaciones
2 baños
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Información del precio
Precio
€ 15.000
Precio del m²
185 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2000
  • Calefacción

    Individual
Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante