Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Σαλόνι
Μπάνιο
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
1/25

Casa unifamiliar Τελχινών, 851 01, Ιαλυσός, Ialisos, Rodas

RodasΤελχινών, 851 01, Ιαλυσός
€ 1.600.000
5+ habitaciones
720 m²
3+ baños
No Ascensor
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 7-1009

Κωδικός ακινήτου: 7-1009 - Ρόδος Ιαλυσός ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 720 τ.μ. σε οικόπεδο 2200 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1998 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., κήπο, τζάκι, jacuzzi, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, κεραμοσκεπή, playroom, dressing room, δορυφορική κεραία, κάμερες, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από πόλη 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα - Τιμή: 1.600.000 €
Σε μια όαση φυσικής ομορφιάς και ηρεμίας στο όμορφο και παραδοσιακό οικισμό της Φιλερήμου στην περιοχή κοντά στην Ιαλυσό, λίγα μόλις λεπτά από τις υπέροχες παραλίες της περιοχής, είναι χτισμένη αυτή η μοντέρνα τριώροφη μονοκατοικία 720 τ.μ. σε οικόπεδο 2200 τ.μ.

Η υπέροχη αυτή τριώροφη μονοκατοικία αποτελείται από μία ευρύχωρη Σαλοτραπεζαρία το οποίο ανοίγει σε μια άνετη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με μοντέρνες ηλεκτρικές συσκευές,πολύ φωτεινό καθώς οι μεγάλες μπαλκονόπορτες δίνουν άπλετο φως . Το μεγάλο και φωτεινό υπνοδωμάτιο μάστερ με εντοιχισμένη ντουλάπα και δικό του μπάνιο, μαζί με το κυρίως μπάνιο ολοκληρώνουν την καλαίσθητη αυτή οικία. Τα μεγάλα ανοίγματα διαχέουν το φως τονίζοντας τη φυσική διάσταση του χώρου,τα μπαλκόνια περιμετρικά δινουν πρόσβαση στον κήπο και μια αίσθηση ελευθερίας, το μαρμάρινο χτιστό τζάκι ,το οβάλ γραφείο ,το VC, η μαρμάρινη σκάλα που δίνει πρόσβαση στους επάνω ορόφους, ολοκληρώνουν τον ισόγειο χώρο. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο συναντούμε μια σαλοτραπεζαρία καθιστικό, το μάστερ δωμάτιο με εντοιχιζόμενη μεγάλη ντουλάπα ,το μπάνιο με το τζακούζι, και μια μεγάλη σοφίτα δύο ορόφων με εσωτερική σκάλα, ενιαίος χώρος μπορεί να γίνει 3 δωματίων και κάλλιστα μπορεί να γίνει και διαχωρισμός καθώς έχει ξεχωριστή είσοδο. Περιμετρικά τα μεγάλα μπαλκόνια δίνουν μία απίστευτη θέα και φως φυσικό ώστε η διαμονή να είναι ευχάριστη. Αυτή η μονοκατοικία είναι μοναδική γιατί εξωτερικά διατηρεί τα παραδοσιακά στοιχεία, όμως εσωτερικά είναι σύγχρονα διακοσμημένη σε μοντέρνες γραμμές.

Ο καταπληκτικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με το εξωτερικό καθιστικό, τις καταπράσινες γωνίες γεμάτες με δέντρα και καλλωπιστικά φυτά, ιδανικά για να απολαύσει κανείς τη φύση και το μοναδικό τοπίο. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και έχει δύο εισόδους, η μία από αυτές έχει σιδερένια πόρτα με τηλεχειρισμό και πλακόστρωτο διάδρομο που καταλήγει στο υπόγειο πάρκινγκ. Το Ημιυπόγειο διαμέρισμα 170 τμ έχει 2 δωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες μεγάλο μπάνιο, τζάκι, και έχει πρόσβαση άμεσα στον κήπο. Συναγερμός, ηλιακός θερμοσίφωνας, μπάρμπεκιου, κεραμοσκεπή, αποθήκη μεγάλη στον κήπο, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, και άλλες παροχές συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του ακινήτου.


Ο μικρός αυτός παράδεισος αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση παραδοσιακής εξοχικής ή και μόνιμης κατοικίας με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Μπορεί να γίνει άνετα και διαχωρισμός όλων των επιπέδων ώστε να μας δίνει 5 διαφορετικά διαμερίσματα που θα είναι επενδυτικά για εκμετάλλευση με πολλή καλή απόδοση καθώς είναι πολύ κοντά στην Ρόδο. Είναι μία καθαρά επενδυτική πρόταση για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση με πολύ καλή απόδοση. Τιμή πώλησης 1600000 €
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
720 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
7
Baños
3+
Amueblado
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.600.000
Precio del m²
2.222 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1998
  • Estado

    Para reformar
  • Calefacción

    Individual, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante