Estudio Δύμης, 263 32, Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΔύμης, 263 32, Πάτρα
€ 50.000
2 habitaciones
34 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 09/07/2024
Descripción

referencia: 1-236

Κωδικός ακινήτου: 1-236 - Πάτρα Τ.Ε.Ι. ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 34 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 8 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 3000 μέτρα - Τιμή: 50.000 €
Κωδικός ακινήτου: 1-236
Στην πόλη της Πάτρας, σε μια κεντρική τοποθεσία κοντά στο Τ.Ε.Ι., βρίσκεται αυτή η υπέροχη γκαρσονιέρα/studio προς πώληση. Επιφανείας 34 τ.μ., η οποία βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός διωρόφου κτιρίου κατασκευασμένου το 2005. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, ένα καθιστικό με κουζίνα και ένα μπάνιο. Η γκαρσονιέρα είναι πλήρως επιπλωμένη και διαθέτει ένα μπαλκόνι 8 τ.μ. με υπέροχη θέα στο ανοιχτό ορίζοντα.

Είναι κατασκευασμένη με ιδιαίτερη προσοχή και διαθέτει θερμαντικό σύστημα κλιματισμού, ενώ είναι ενεργειακής κλάσης Β+, προσφέροντας οικονομία στα έξοδα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και το δάπεδο από πλακάκια, ενώ η πόρτα είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η γκαρσονιέρα διαθέτει επίσης ηλεκτρικές συσκευές και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας. Η ανοιχτωσιά του χώρου δίνει μια αίσθηση ευρυχωρίας και φωτεινότητας. Η απόσταση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου  είναι 350 μέτρα , από την πόλη και την θάλασσα είναι μόλις 3000 μέτρα, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και πρόσβασης σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Η τιμή πώλησης για αυτήν την μοναδική γκαρσονιέρα είναι 50.000€. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Πάτρας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη
Características
Tipología
Estudio
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
34 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
Costes
precio
€ 50.000
Eficiencia energética

Consumo de energia

B+

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante