Piso de tres habitaciones Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 600/mes
4 habitaciones
100 m²
2 baños
Planta 4
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 12/06/2024
Descripción

referencia: 637921

Ενοικιάζεται ανακαινισμένο διαμέρισμα στην Μπότσαρη, στον 4ο όροφο, με εμβαδόν 100 τ.μ.. Αποτελείται από 3 Υ/Δ, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και wc. Ανακαινίστηκε το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Συνθετικά με διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι από Ξύλο, Μάρμαρο και Laminate. Είναι Φρεσκοβαμμένο, με ωραία καινούρια και γυαλισμένα πατώματα και πόρτα Ασφαλείας. Επίσης είναι προσόψεως, διαμπερές, πολύ Φωτεινό, με άνετα μπαλκόνια και βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, και εμπορικά καταστήματα. Τιμή: €600.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
100 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 600/mes
gastos de comunidad
€ 15/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante