Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Κάτοψη
Koyzina
Diadromos
1/12

Piso de una habitación Χασίων 2-8, 263 35, Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΧασίων 2-8, 263 35, Πάτρα
€ 340/mes
2 habitaciones
35 m²
1 baño
Planta B
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 15/07/2024
Descripción

referencia: 1-245

Κωδικός ακινήτου: 1-245 - Πάτρα Γηροκομείο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1977 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 25 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 3000 μέτρα - Τιμή: 340 €
Κωδικός ακινήτου: 1-245
Στην ιστορική πόλη της Πάτρας, στη γειτονιά του Γηροκομείου, βρίσκεται αυτό το υπέροχο ακίνητο που αναζητάτε. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειου, με συνολική επιφάνεια 35 τ.μ. και ιδιαίτερα λειτουργική διαρρύθμιση.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, έναν ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό χώρο, μία πρακτική κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Η ανακαίνιση του ακινήτου ολοκληρώθηκε το 2020 και το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση.

Η κατασκευή του διαμερίσματος έγινε το 1977 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, προσφέροντας οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική κατοικία. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα από γρανίτη, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η θέα από το διαμέρισμα είναι εκπληκτική, με ανοιχτό ορίζοντα που προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης. Επιπλέον, οι διπλοί τζάμια και οι σίτες διασφαλίζουν την ησυχία και την ασφάλεια σας.

Απολαύστε τις ηλιόλουστες μέρες στα μεγάλα μπαλκόνια του διαμερίσματος, που έχουν συνολική έκταση 25 τ.μ. και αποτελούν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 3000 μέτρων από την πανέμορφη παραλία της Πάτρας και την ζωντανή πόλη, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για ζωή στην πόλη.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ενοικιάσετε αυτό το μοναδικό διαμέρισμα στην Πάτρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και κλείστε το ραντεβού σας για να το δείτε από κοντά. Τιμή: 340 €
Características
Tipología
Piso
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
35 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 340/mes
Precio del m²
10 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+9 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante