Piso de dos habitaciones Εύδημου 11, 263 32, Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΕύδημου 11, 263 32, Πάτρα
€ 99.500
3 habitaciones
100 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 29/03/2024
Descripción

referencia: 1-248

Κωδικός ακινήτου: 1-248 - Πάτρα Ζαρουχλέικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1985 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, μωσαϊκό πάτωμα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 3200 μέτρα - Τιμή: 99.500 €
Κωδικός ακινήτου: 1-248

Σε μια ήρεμη και γραφική γειτονιά της Πάτρας, στην περιοχή Ζαρουχλέικα, βρίσκεται αυτό το όμορφο διαμέρισμα που είναι διαθέσιμο προς πώληση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο  διωρόφου μονοκατοικίας και έχει συνολική επιφάνεια 100 τ.μ.

Η είσοδος του διαμερίσματος οδηγεί σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φως να διαπερνάει στον χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει όλες τις απαραίτητες συσκευές για να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης δύο υπνοδωμάτια, τα οποία προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα στους κατοίκους του.

Η αρχιτεκτονική του διαμερίσματος είναι κλασική και έχει κατασκευαστεί το 1985. Ωστόσο, έχει ανακαινιστεί μερικώςτο 2022 (αλλάγή κουζίνας, μπάνιου και βάψιμο), προσφέροντας μια σύγχρονη  αίσθηση. Η ενεργειακή του κλάση είναι Γ, ενώ διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου για να εξασφαλίσει την άνεση των κατοίκων του.

Απολαύστε την εκπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα από τα μπαλκόνια του διαμερίσματος, τα οποία έχουν συνολική επιφάνεια 20 τ.μ. Επιπλέον, τα κουφώματα αλουμινίου, το μωσαϊκό πάτωμα, οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες, οι τέντες και τα διπλά τζάμια, προσφέρουν προστασία και ασφάλεια στο διαμέρισμά σας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 3 χιλιόμετρα από την παραλία και 3,2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Απολαύστε την ηρεμία της γειτονιάς σας, μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην Πάτρα. Η τιμή πώλησης είναι 99.500€. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά αυτό το μοναδικό ακίνητο
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
100 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 99.500
Eficiencia energética
año de construcción
1985
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante