Casa unifamiliar Πετροκέρασα, Petrokerasa, Kallindoia

KallindoiaΠετροκέρασα
€ 35.000
5+ habitaciones
200 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 09/07/2024
Descripción

referencia: 3063284

Κωδικός ακινήτου: 3063284 - Καλλίνδοια Πετροκέρασα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. σε οικόπεδο 750 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1950 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέα σε δάσος, κουφώματα ξύλινα, πάρκινγκ, αποθήκη 50 τ.μ., κήπο, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 4 τ.μ. απόσταση από πόλη 55000 μέτρα - Τιμή: 35.000 €
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TERRA κ HOMES!! ΠΩΛΕΙΤΑΙ στα Πετροκέρασα Θεσσαλονίκης πετρόκτιστη μονοκατοικία ΣΕ 750 τμ ΓΩΝΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
Το χωριό Πετροκέρασα βρίσκεται στα νότια του Νομού Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του Χορτιάτη.
Είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό, το Πήλιο του Νομού Θεσσαλονίκης, που κερδίζει τους επισκέπτες λόγω της αρχιτεκτονικής του, της πλούσιας βλάστησης και φυσικά λόγω των φιλόξενων κατοίκων του.

Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν κτισμάτων πάνω από 200 τμ. Το δυόροφο βασικό κτίσμα εξελίσεται σε δύο ορόφους 60 τμ περίπου το ισόγειο, επιπλέον 60τμ ο όροφος + επιπλέον τουλάχιστον 80 τμ τα ισόγεια κτίσματα της αυλής.  Το ΓΩΝΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 750τμ αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου προσφέροντας πολλές δυνατότητες αξιοποίησης. 
Βρίσκεται εντός του χωριού, εντός σχεδίου και εντός ζώνης. Όλα τα κτίσματα είναι ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ στο παραδοσιακό ύφος της περιοχής. Με κατάλληλη μελέτη και προσεκτικό σχεδιασμό τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!!
-Μπορεί να διαμορφωθεί σε μια άνετη, σύγχρονη κατοικία δύο ορόφων με τεράστια αυλή και πολλές αποθήκες και βοηθητικούς χώρους.
-Οι αποθήκες μπορούν να διαμορφωθούν ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΟΥΣ χώρους.
-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ: Η περιοχή λόγω της γραφικότητας του χωριού έχει μεγάλη ανάγκη για ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο λόγω των πολλών τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει, αποτελεί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Η ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ AIRBNΒ !!( ή ακόμα και απλών ενοικιαζόμενων με μηνιαία μίσθωση)
-Υπάρχει άνετος χώρος για στάθμευση στο οικόπεδο αλλά και στην περιοχή.
ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ!!

Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
200 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Exterior
Costes
precio
€ 35.000
Eficiencia energética

Consumo de energia

Η

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante