Dúplex, nueva, 171 m², Glyfada - center, Glyfada

Glyfada
€ 1.190.000
4 habitaciones
171 m²
3 baños
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 02/04/2024
Descripción

referencia: EK-6431303

Νεόδμητο διαμέρισμα 2 ορόφων (μεζονέτα) σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα - 171 τ.μ. + 36 τ.μ. εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια - βεράντες). Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 2 ορόφους και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 WC, αποθήκη και 1-2 θέσεις υπόγειου πάρκινγκ.

Αυτό το συγκρότημα διαμερισμάτων στη Γλυφάδα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας: σε κοντινή απόσταση από κεντρική λεωφόρο και από τη θάλασσα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας. Τα μοντέρνα και ευρύχωρα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, με πολυτελή φινιρίσματα και υπερσύγχρονες ανέσεις. Οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη ενός γαλήνιου περιβάλλοντος διαβίωσης, ενώ θα εξακολουθούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και δραστηριότητες που έχει να προσφέρει η περιοχή. Είτε αναζητάτε ένα κομψό αστικό καταφύγιο είτε μια άνετη βασική κατοικία, αυτή η premium τοποθεσία είναι η τέλεια επιλογή για άτομα και οικογένειες που αναζητούν το καλύτερο από άποψη ποιότητας, άνεσης και ευκολίας.

Η Ριβιέρα της Αθήνας είναι η παραλιακή περιοχή στα νότια προάστια της πρωτεύουσας. Βρίσκεται περίπου 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και εκτείνεται από τον Πειραιά μέχρι το νοτιότερο σημείο της Αττικής, το ακρωτήριο Σούνιο.

Το ακίνητο βρίσκεται σε νεόδμητο πολυτελές συγκρότημα, προσφέροντας υψηλό επίπεδο διαβίωσης, πανοραμική θέα στη θάλασσα, ανεμπόδιστη θέα προς θάλασσα και πάρκο και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μέσα και έξω: μια μοντέρνα εικόνα της μεσογειακής ζωής.
Συνδυάζοντας το σύγχρονο αρχιτεκτονικό στυλ και τις μεγάλες ενιαίες διατάξεις δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να αποκαλέσετε σπίτι ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο σε προνομιακή περιοχή!
Características
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
171 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
5° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Jardín privado
Costes
precio
€ 1.190.000
Eficiencia energética
año de construcción
2024
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, por bomba de calor
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante