Piso de dos habitaciones Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΠάτρα
€ 180.000
3 habitaciones
74 m²
1 baño
Planta 2
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 25/06/2024
Descripción

referencia: 929326

Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Πάτρα - Αγία Σοφία. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 74 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, θέση στάθμευσης. Επίσης διαθέτει Σίτες, Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας. Έχει κατασκευαστεί το 2010. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Ηλιακός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι Πλακάκια. Βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολείο, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, είναι κατάλληλο και για Επαγγελματικό. Μισθωμένο για 2 χρόνια. Τιμή: €180.000.

Το γραφείο μας παρέχει δανειοληπτικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και προσφορές σε ασφαλιστικά πακέτα και στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.intrustrealestate.gr/ και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας https://intrustsolutions.gr/

Σύμφωνα με τον Ν4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α Άρθρο 197 παρακαλείσθε να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και τον ΑΦΜ σας για την υπόδειξη του ακινήτου.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
2
Ascensor
Superficie
74 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
Costes
precio
€ 180.000
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante