1/14

Casa unifamiliar 209 m², Pueblo principal - Chora, Rodas

Rodas
€ 590.000
5 habitaciones
209 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 21/08/2024
Descripción

referencia: W-02MNA0

Το παρόν ακίνητα είναι πραγματικά μοναδικό. Εκτείνεται σε τρία επίπεδα το καθένα από τα οποία έχει μια άλλη ιστορία να πει. Όπως γίνεται η ανάβαση από το ένα επίπεδο στο επόμενο, έτσι εξυψώνονται οι εντυπώσεις και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί αυτό το ακίνητο.
Μπαίνοντας βρίσκουμε δυο δωμάτια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν το πρώτο ως καθιστικό και το δεύτερο ως υπνοδωμάτιο για φιλοξενούμενους.
Στο αμέσως επόμενο επίπεδο βρίσκεται η καρδιά του σπιτιού. Στο μεσαίο επίπεδο λοιπόν είναι ένα μεγάλο φωτεινό χολ γύρω από το οποίο εκτείνονται η πρώτη βεράντα, η κουζίνα με την τραπεζαρία και το τζάκι το κυρίως σαλόνι, δυο υπνοδωμάτια, το μπάνιο και το πλυσταριό.
Το τελευταίο επίπεδο είναι ένα εσωτερικό ανοιχτό πατάρι / μπαλκόνι το οποίο βρίσκεται πάνω το σαλόνι. Είναι από τα ιδιαίτερα αλλά μεταβλητά (για περισσότερη ιδιωτικότητα) αρχιτεκτονικά στοιχεία του ακινήτου. Σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται το κυρίως υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του, η γκαρνταρόμπα και η δεύτερη βεράντα με την υπέροχη θέα προς όλη την μεσαιωνική πόλη, το κάστρο του μεγάλου μαγίστρου και το λιμάνι.
Για το τέλος της περιγραφής αφήσαμε τον περιτοιχισμένο κήπο που δεν περιμένεις να υπάρχει σε αυτό το ακίνητο. Ένας κήπος γεμάτος με καταπράσινα φυτά και λουλούδια και μια εξωτερική κουζίνα με bbq για να δημιουργείτε και να από λαμβάνεται τα καλοκαιρινά σας γεύματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα .
Το ακίνητο διατίθεται πλήρως εξοπλισμένο. Διαθέτει κλιματισμό ψύξης και θέρμανσης σε όλους τους χώρους και ηλιακό θερμοσίφωνο για ζεστό νερό.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
209 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
4
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 590.000
Precio del m²
2.823 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+11 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante