Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Ασανσέρ
Μπάνιο
Σαλόνι
W.C
Υπνοδωμάτιο
1/15
Σαλόνι

Estudio Εικοστής Πέμπτης Μαρτίου 17, 553 37, Τριανδρία, Triandria, Triandria - Doxa

Triandria - DoxaΕικοστής Πέμπτης Μαρτίου 17, 553 37, Τριανδρία
€ 48.000
1 habitación
30 m²
1 baño
Planta SS
No Ascensor
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 07/09/2024
Descripción

referencia: 1005-10055


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ #1005-10055
Καλώς ήλθατε σε αυτήν την εκπληκτική γκαρσονιέρα που συνδυάζει μοναδικά την άνεση και την πρακτικότητα σε έναν εντυπωσιακά ανακαινισμένο χώρο. Βρισκόμενη στον ημιυπογειο όροφο ενός γοητευτικού κτιρίου του 1965, αυτή η γκαρσονιέρα 30 τ.μ. αναδύεται ως πραγματικό κόσμημα. Η ενιαία διαρρύθμιση του σαλονιού και της κουζίνας αναδεικνύει τον χώρο, δημιουργώντας έναν ευρύχωρο, φιλόξενο χώρο ζωής. Η λειτουργική κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τα τελευταία μοντέλα συσκευών, ενώ το σύγχρονο μπάνιο προσφέρει άνεση με τον πρακτικό ντους του. Η φυσική φωτεινότητα πλημμυρίζει τον εσωτερικό χώρο, ενώ τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια διασφαλίζουν εξαιρετική μόνωση από θόρυβο και θερμοκρασιακές μεταβολές. Η θωρακισμένη πόρτα προσθέτει ένα επίπεδο ασφαλείας, ενώ το πλακάκι στο δάπεδο διευκολύνει τη συντήρηση και την καθαριότητα. Ο κλιματισμός εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία και άνεση, ενώ η πλήρης επίπλωση και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός, περιλαμβανομένων στην τιμή, καθιστούν τη μετακόμιση μια άνετη εμπειρία. Τοποθετημένη σε μια περιοχή πλούσια σε παροχές, αυτή η γκαρσονιέρα αναδεικνύεται ως εξαιρετική επιλογή για επενδυτές, ενθαρρύνοντας την εκμετάλλευση και την ενοικίαση. Ένα πραγματικό κόσμημα που συνδυάζει την ποιότητα ζωής με την επιχειρηματική ευκαιρία.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipología
Estudio
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Semi-sótano
Ascensor
No
Superficie
30 m²
Habitaciones
1
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
No
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de vidrio/PVC
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 48.000
Precio del m²
1.600 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+12 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante