1/25

Casa unifamiliar 283 m², Centro, Schimatari

Schimatari
€ 195.000
5+ habitaciones
283 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 1-231

Πρόκειται για εξαιρετική μονοκατοικία διακοσίων ογδόντα τριών τετραγωνικών μέτρων στο Δήλεσι.
Είναι κτισμένη σε οικόπεδο χιλίων διακοσίων τετραγωνικών μέτρων, έχει διπλή πρόσοψη σε δύο δρόμους και αποτελείται από τρία επίπεδα.
Το ισόγειο επίπεδο έχει επιφάνεια εβδομήντα πέντε τετραγωνικά μέτρα. Αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και ένα ξεχωριστό μπάνιο. Λόγω του σχήματος του χώρου η διαρρύθμιση μπορεί να αλλάξει εύκολα και να δημιουργηθεί ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Διαθέτει αυτόνομο τζάκι, κουζίνα με πάσο φτιαγμένη από μασίφ ξυλεία, έχει δύο πόρτες προς τον κήπο ενώ όλο το πάτωμα είναι στρωμένο με πανέμορφη πέτρα Καρύστου.
Ο πρώτος όροφος έχει συνολική επιφάνεια εκατόν τριάντα δύο τετραγωνικά μέτρα. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με μπαρ, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετη ημιεφαπτόμενη κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει πολύ μεγάλα περιμετρικά μπαλκόνια και αναμονή καμινάδας.
Ο δεύτερος όροφος έχει συνολική επιφάνεια εβδομήντα έξι τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται επίσης από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και ένα ξεχωριστό μπάνιο. Διαθέτει βεράντες περίπου ογδόντα τετραγωνικών μέτρων, τζάκι ενώ επίσης τα πατώματα είναι στρωμένα με όμορφη πλάκα Καρύστου.
Η μονοκατοικία διαθέτει αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο, κλιματιστικά, τέντες, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, εγκατάσταση πυρασφάλειας, τέσσερις θέσεις στάθμευσης, σύστημα συναγερμού με κέντρο λήψης σημάτων, κάμερες ασφαλείας με καταγραφείς για όλο το σπίτι και τον κήπο, τζάμια ασφαλείας και τέσσερις αποθηκευτικούς χώρους.
Ο κήπος έχει συνολική επιφάνεια οκτακόσια πενήντα τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει περιμετρική φύτευση, ειδικό υπόστεγο όπου βρίσκονται το barbeque και ο χτιστός πέτρινος φούρνος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δυτική πλευρά του κήπου μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί μεγάλη πισίνα.
Πρόκειται για ακίνητο που κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από τους ιδιοκτήτες του. Οι περιμετρικές μάντρες είναι κατασκευασμένες από μπετόν αρμέ, ενώ τηρήθηκαν πολύ αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές.
Ένα ακόμα εξαιρετικό από την Open View Property Management, διαθέσιμο προς πώληση.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
283 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 195.000
Precio del m²
689 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2007
  • Calefacción

    Individual, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante