Piso de dos habitaciones Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 10-10, 546 40, Θεσσαλονί, Nea Paralia, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΛεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 10-10, 546 40, Θεσσαλονί
€ 700/mes
2 habitaciones
85 m²
Planta 4
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 06/06/2024
Descripción

referencia: 1005-10068


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1005-10068

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα 85 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει μια άνετη και λειτουργική κατοικία σε μια ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης. Σε καλη κατασταση με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτό το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια που μπορούν να προσφέρουν άνετο χώρο για ύπνο και χαλάρωση. Το σαλόνι είναι μια άνετη περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε την καθημερινή σας ζωή και να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας.Η κουζίνα είναι  εξοπλισμένη με ψυγειο και κουζινα και προσφέρει έναν λειτουργικό χώρο για την προετοιμασία γευμάτων. Το μπάνιο είναι πλήρως ανακαινισμένο και προσφέρει μια άνετη και αναζωογονητική εμπειρία.Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης δύο κλιματιστικά για τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας κατά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Διαθέτει επίσης δύο μπαλκόνια για να απολαύσετε την φρέσκια αέρα και τη θέα της περιοχής.Τα κουφωματα αλουμινίου και  θερμοηχομονωτικάΗ θωρακισμένη πόρτα προσφέρει ασφάλεια και ασφάλεια, ενώ η παροχή ασανσέρ εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ορόφους. Η τοποθεσία του στον 4ο όροφο το καθιστά ιδανικό για ήσυχη διαβίωση με εκπληκτική θέα.Τα πατωματαειναι απο παρκε και ξυλο .Τέλος, η ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο εξασφαλίζει άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό το φωτεινό και μοντέρνο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους του ενοίκους και να τους προσφέρει μια άνετη και ποιοτική κατοικία.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
85 m²
habitaciones
2 dormitorios
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 700/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante