Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Κάτοψη
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/13
Εξωτερικός χώρος

Maisonnette Γλυφάδα Κέντρο, Glyfada - center, Glyfada

GlyfadaΓλυφάδα Κέντρο
€ 1.980.000
4 habitaciones
164 m²
3+ baños
Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 03/08/2024
Descripción

referencia: S245

Κωδικός ακινήτου: S245 - Γλυφάδα Γλυφάδα Κέντρο Άγιος Νικόλαος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 164 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 22000 μέτρα απόσταση από μετρό 4000 μέτρα - Τιμή: 1.980.000 €
Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια περιπέτεια πολυτέλειας που ξεπερνά τα όνειρά σας; Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα στο κέντρο της Γλυφάδας σας προσκαλεί να αφεθείτε στη φαντασία σας και να ανακαλύψετε έναν κόσμο που συνδυάζει την αστική ζωή με την απόλυτη πολυτέλεια.
Με τα βασικά χαρακτηριστικά της να συνθέτουν έναν παράδεισο αισθητικής και άνεσης, αυτή η μεζονέτα είναι ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας. Τα 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το φωτεινό σαλόνι, η κομψή κουζίνα, τον ιδιωτικό κήπο και πισίνα ανοίγουν τον δρόμο για μια ζωή που μοιάζει σαν όνειρο.
Οι μεγάλες γυάλινες πόρτες αφήνουν το φως να πλημμυρίζει τον χώρο, ενώ η θέα στον ανοιχτό ορίζοντα δημιουργεί ένα μαγικό πανόραμα που ξυπνά τη φαντασία. Τα πολυτελή υλικά, οι ενσωματωμένες ντουλάπες, η ατομική θέρμανση, και οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής ενισχύουν την εμπειρία της απόλυτης πολυτέλειας.
Απολαύστε τις χαλαρωτικές στιγμές στον ιδιωτικό κήπο με την πισίνα, παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα από τον μπαλκόνι, και ζήστε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν.
Καλωσορίστε στην πολυτέλεια στην καρδιά της Γλυφάδας.
Características
Tipología
Maisonnette | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
2
Ascensor
Superficie
164 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Buhardilla
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 1.980.000
Precio del m²
12.073 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+10 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante