Piso de dos habitaciones segunda planta, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 820.000
3 habitaciones
134 m²
2 baños
Planta 2
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 22/04/2024
Descripción

referencia: 11225

Στην καρδιά του πολυσύχναστου Κολωνακίου, αυτό το εκλεπτυσμένο διαμέρισμα διαθέτει 134 τ.μ. στον 2ο όροφο μιας κατασκευής του 1960. Ανακαινισμένο με γούστο, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς για επαγγελματική ή επενδυτική χρήση.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, κλειστή κουζίνα, μπάνιο και WC. Οι ευρύχωροι χώροι σχεδιάζονται με έμφαση στην λειτουργικότητα και την άνεση, ενώ τα μεγάλα παράθυρα διασφαλίζουν τη φυσική φωτεινότητα σε όλο τον χώρο.

Η θέα από τη βεράντα του διαμερίσματος περιλαμβάνει την Ακρόπολη, προσφέροντας ένα μοναδικό αισθητικό και πνευματικό πλούτο. Το δάπεδο είναι επενδυμένο με παρκέ, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, και η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο.

Η ασφαλής πρόσβαση από άσφαλτο, τα άνετα χαρακτηριστικά και η ενεργειακή τάξη σε διαδικασία υπαγωγής καθιστούν αυτό το διαμέρισμα μια ιδανική επιλογή. Η κωδικός ακινήτου είναι 11225 και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
134 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 820.000
Eficiencia energética
año de construcción
1960
calefacción
Central, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante