1/25

Casa unifamiliar 150 m², Temeni, Aigio

Aigio
€ 350.000
5 habitaciones
150 m²
2 baños
No Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 04/09/2024
Descripción

referencia: 652553

Ανακαλύψτε αυτή την εκπληκτική μονοκατοικία προς πώληση στην Τέμενη Αίγιο Αχαΐας με τιμή 350.000€ (Αρ. αγγελίας 652553). Άλλο ένα όμορφο ακίνητο από την Mourtzouchos Real Estate. Αυτό το ακίνητο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή Τέμενης Αιγίου.
 
Εκτείνεται περίπου 150τμ σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο περίπου 2500τμ, αυτό το σχολαστικά κατασκευασμένο σπίτι χτίστηκε με τα υψηλότερα πρότυπα το 1995, όπως φαίνεται στις λεπτομέρειες που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες της λίστας.
 
Αναπτυσσόμενη σε δύο επίπεδα, η κατοικία αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα και μπάνιο, μαζί με ένα επιπλέον WC. Η ευρύχωρη διάταξη επιτρέπει ευέλικτες ρυθμίσεις διαβίωσης, με δυνατότητα περαιτέρω προσαρμογής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μια αποθήκη προσθέτει άνεση στην ιδιοκτησία.
 
Απολαύστε την πανοραμική θέα στη θάλασσα από την άνεση του σπιτιού σας, ενώ ο καταπράσινος κήπος προσθέτει ηρεμία στο περιβάλλον. Στο εσωτερικό, κεραμικά πλακάκια κοσμούν τα δάπεδα, ενισχύοντας την αισθητική γοητεία των εσωτερικών χώρων.
 
Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου περιλαμβάνουν αυτόνομο σύστημα θέρμανσης που τροφοδοτείται από βενζίνη, κουφώματα αλουμινίου, τζάκι και σίτες, εξασφαλίζοντας άνεση στους κατοίκους.
 
Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική κατοικία που σας προσφέρει ζωή δίπλα στη θάλασσα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, αναφέροντας τον Αριθμό Καταχώρησης 652553, για να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη και να εξασφαλίσουμε το σπίτι των ονείρων σας στην Τέμενη Αιγίου.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
150 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 350.000
Precio del m²
2.333 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1995
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΤΖΟΥΧΟΣ