Piso de una habitación muy buen estado, primera planta, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 429.000
2 habitaciones
60 m²
Planta 1
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 29/05/2024
Descripción

referencia: 10823

Ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο Κολωνάκι πρός πώληση, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν έναν μικρό, αλλά λειτουργικό και κομψό χώρο διαβίωσης. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής του 2005, με ανακαίνιση το 2023, προσφέροντας έναν σύγχρονο και ενημερωμένο χώρο.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ανοικτό χώρο κουζίνας και σαλονιού, προσφέροντας έναν φιλικό προς τον χρήστη και λειτουργικό χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και η ενιαία περιοχή σαλονιού δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις εξωτερικές στιγμές και τη φρέσκια ατμόσφαιρα της περιοχής.

Στο κτήριο υπάρχει ανελκυστήρας για ευκολία στην μετακίνηση και στο διαμέρισμα πόρτα ασφαλείας για αυξημένη αίσθηση ασφάλειας. Αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη σε μία από τις καλύτερες περιοχές των Αθηνών.

Θέρμανση: Αυτόνομη Φυσικού αερίου, Θέα: Καλή, Είδος κατασκευής: Μοντέρνο, Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10823, www.cityproperties.gr
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
60 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro)
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 429.000
Eficiencia energética
año de construcción
2005
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante