Μπάνιο
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/17
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος

Casa unifamiliar 45 m², Centro, Toroni

Toroni
€ 120.000
1 habitación
45 m²
1 baño
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 01/08/2024
Descripción

referencia: 1-1261

Κωδικός ακινήτου: 1-1261 - Τορώνη Συκιά Οικισμος Συκιας ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1998 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 120.000 €
Προς πώληση στην ειδυλλιακή περιοχή της Συκιάς Χαλκιδικής, μια εξαιρετική μονοκατοικία ισογείου με εμβαδόν 45τ.μ., ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία και άνεση κοντά στη φύση.Η κατοικία διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ένα πλήρες μπάνιο, και μια όμορφα διαμορφωμένη σαλονοκουζίνα που περιλαμβάνει τζάκι, προσφέροντας έτσι ζεστασιά και θαλπωρή τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Το μπαλκόνι της κατοικίας σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καθαρό αέρα και την υπέροχη θέα της περιοχής.Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει αυλή, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και εξωτερικές δραστηριότητες, ενώ συμπεριλαμβάνονται και όλες οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για την άνεση της καθημερινής σας ζωής.Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται και μια εξωτερική αποθήκη 15-20τ.μ., προσφέροντας επιπλέον χώρο για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων ή εργαλείων.Αυτό το ακίνητο συνδυάζει την απλότητα και τη λειτουργικότητα με την φυσική ομορφιά της Συκιάς Χαλκιδικής, κάνοντάς το μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν την ιδανική κατοικία για μόνιμη ή εξοχική χρήση.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
45 m²
Habitaciones
1
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
Otras características
  • Chimenea
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 120.000
Precio del m²
2.667 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1998
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+14 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante