1/7

Piso de tres habitaciones muy buen estado, segunda planta, Centro, Kifissia

Kifissia
€ 720.000
4 habitaciones
180 m²
3 baños
Planta 2
Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 03/05/2024
Descripción

referencia: 8164EMA

Παρουσιάζουμε έναν πολύτιμο θησαυρό στην καρδιά της Κηφισιάς, στα βόρεια της Αθήνας. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα 180m², που βρίσκεται στον 2ο όροφο, διαθέτει κομψότητα και άνεση σε κάθε γωνιά. Με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα βολικό WC, προσφέρει άφθονο χώρο για σύγχρονη ζωή.

Μπείτε μέσα και ανακαλύψτε τη ζεστασιά του δαπέδου από ξύλο, συνδυασμένη με τον φιλόξενο τζάκι, δημιουργώντας μια καλοδεχούμενη ατμόσφαιρα όλο το χρόνο. Η κουζίνα είναι όνειρο για κάθε μάγειρα, πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να εμπνεύσει γαστρονομικά κεράσματα.

Ανακαινισμένο το 2021, αυτό το σπίτι συνδυάζει την αιώνια γοητεία με τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ηλιακού θερμού νερού και δυνατοτήτων νυχτερινού ρεύματος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και άνεση.

Επωφεληθείτε από το ασανσέρ για εύκολη πρόσβαση και απολαύστε την γαλήνη της θέας στο βουνό από το μπαλκόνι, ιδανικό για πρωινό καφέ ή βραδινή χαλάρωση. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, και μια ασφαλής πόρτα παρέχει αίσθηση ασφάλειας.

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με διαθέσιμο χώρο στάθμευσης, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει τα καλύτερα της αστικής ζωής με την ηρεμία ενός κήπου. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το σπίτι στην Κηφισιά το νέο σας καταφύγιο. Προμήθεια 2%
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
2
Ascensor
Superficie
180 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
No
Otras características
  • Chimenea
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 720.000
Precio del m²
4.000 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1986
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Certificación energética

    Exento
Descubre otros ángulos del inmueble
+4 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante