Piso de dos habitaciones primera planta, Freattida, Kallipoli - Freattida

Kallipoli - Freattida
€ 250.000
3 habitaciones
75 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 26/04/2024
Descripción

referencia: 427192

Διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην όμορφη Φρεαττύδα . Προσφέρει έναν άνετο και λειτουργικό χώρο στα 75 τ.μ. . Με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, είναι ιδανικό για μια μικρή οικογένεια ή ζευγάρι . Η ανεξάρτητη κουζίνα με το μπαλκόνι επίσης συνδυάζεται με το σαλόνι και την τραπεζαρία, προσφέροντας έναν ευρύχωρο χώρο διαβίωσης. Η κοντινή απόσταση από την αγορά προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα και υπηρεσίες, κάνοντας την καθημερινότητα άνετη και βολική . Είναι αξιοσημείωτο ότι το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την θάλασσα .
Η Φρεαττύδα είναι μια όμορφη περιοχή στο νότιο τμήμα της Αθήνας, γνωστή για την ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρά της. Βρίσκεται κοντά στην ακτή του Σαρωνικού κόλπου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε παραθαλάσσιες απολαύσεις. Η περιοχή περιβάλλεται από πράσινο και παρέχει δροσιά και ηρεμία στους κατοίκους της. Με ποικίλες επιλογές για φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία σε κοντινή απόσταση, η Φρεαττύδα αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για διαμονή.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 75 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1971, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Αποθήκη, Όροφος: 1ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 500 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Ζ, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 499.98, Μηνιαία κοινόχρηστα: 20
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
75 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 250.000
gastos de comunidad
€ 20/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1971
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Ζ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante