1/15

Casa unifamiliar Επαρχιακή Οδός Καταπόλων-Θολαρίων 84008, Tholaria, Amorgos

AmorgosΕπαρχιακή Οδός Καταπόλων-Θολαρίων 84008
€ 1.640.000
5+ habitaciones
235 m²
3+ baños
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 29/08/2024
Descripción

referencia: Κ0357

Μοναδικό ακίνητο τεσσάρων επιπέδων στη θέση Μαύρο Βουνό, με προνομιακή θέα στο Αιγαίο και τα επιβλητικά βουνά περιμετρικά του κόλπου της Αιγιάλης. Προσφέρεται τόσο για εκείνους που ονειρεύονται να αποκτήσουν μια παραδοσιακή νησιώτικη βίλα, όσο και για την υλοποίηση επένδυσης στον τομέα της φιλοξενίας, στα πλαίσια της Προκήρυξης του Καθεστώτος Ενισχύσεων Τουριστικών Επενδύσεων του αναπτυξιακού νόμου, αφού το οικόπεδο παραμένει άρτιο και οικοδομήσιμο. Η πρόσβαση στο πλήρως κλειστό κτήμα είναι δυνατή μόνο μέσω της κύριας είσοδο, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία των διαμορφωμένων κήπων, εκατέρωθεν του κτιρίου, και των υπαίθριων χώρων διαβίωσης, με πληθώρα καρποφόρων δέντρων και μικρό αμπέλι. Με τους πέτρινους τοίχους, τις ευρύχωρες βεράντες και τις χτιστές παγκάδες της, η βίλα προσφέρει μια εμπειρία ζωής σε έναν παράδεισο που περιβάλλεται από φυσική ομορφιά και γαλήνη - το ιδανικό μέρος για απόλυτη χαλάρωση στην Αμοργό. Σε απόσταση μόλις δεκαπέντε λεπτών με τα πόδια από το γραφικό χωριό των Θολαρίων, με τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα καλντερίμια του, η τοποθεσία επιτυγχάνει αβίαστα μια ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και προσβασιμότητας. Η αμμώδης παραλία της Λεβρωσσού με τα αλμυρίκια της, μία από τις ομορφότερες της Αμοργού, απέχει επίσης λίγα μόλις βήματα. Η κεντρική παραλία της Αιγιάλης, όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες και αποτελεί την κυρίαρχη θέα από κάθε γωνιά του ακινήτου, βρίσκεται σε απόσταση είκοσι λεπτών με τα πόδια, μέσω ιδιωτικού μονοπατιού, ή πέντε λεπτών οδικώς. Αν και συνδεδεμένη με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης του νησιού, η βίλα περιλαμβάνει δεξαμενή αποθήκευσης βρόχινου νερού χωρητικότητας εξήντα κυβικών μέτρων. Η ύπαρξη της δεξαμενής, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση πιεστικού συγκροτήματος νερού, καθιστά το κτίριο αυτόνομο σε περίπτωση πτώσης της πίεσης ή ακόμη και διακοπή της υδροδότησης σε περιπτώσεις βλάβης ή επισκευής του δικτύου. Για την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της βίλας, λειτουργούν μπόιλερ με αντλία θερμότητας, τα οποία περιορίζουν (ή και μηδενίζουν ανάλογα με τη χρήση) την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Τέλος, στο ακίνητο υπάρχει προεγκατάσταση για κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ενώ όλα τα επίπεδα διαθέτουν ενεργειακά αποδοτικά κλιματιστικά. Μια εξαιρετική επιλογή για να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο στο νησί του Απέραντου Γαλάζιου, αλλά και να τοποθετήσετε τα χρήματά σας σε μια επένδυση με υψηλή απόδοση, καθώς η συγκεκριμένη τοποθεσία έχει ιδιαίτερα μεγάλη αξία ενοικίασης. Το ακίνητο δύναται να παραδοθεί πλήρως επιπλωμένο, εντός εξαμήνου από την απόκτηση του, με επιλογές σε υλικά και διάταξη γύρω από τις προσωπικές ανάγκες του νέου αγοραστή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Superficie
235 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 1.640.000
Precio del m²
6.979 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1997
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central
  • Certificación energética

    Exento
Descubre otros ángulos del inmueble
+12 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante