Piso de una habitación Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 110.000
1 habitación
44 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Amueblado
Anuncio actualizado el 03/07/2024
Descripción

referencia: 929083

ΜΑΡΤΙΟΥ (ΧΑΡΙΛΑΟΥ) - ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλήρως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα επιφανείας 44τμ περίπου, η οποία βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυώροφης οικοδομής και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα. Τόσο η σαλοκουζίνα όσο και το υπνοδωμάτιο έχουν πρόσβαση στον εξώστη. Η γκαρσονιέρα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, διπλά εξωτερικά θερμομονωτικά συνθετικά κουφώματα με ρολά, ξύλινα πρεσσαριστά εσωτερικά κουφώματα και δάπεδα κεραμικών πλακιδίων σε όλους τους χώρους. Θερμαίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και ψύχεται με ένα κλιματιστικό μηχάνημα που έχει τοποθετηθεί στη σαλοκουζίνα. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ντουλάπα και γραφείο, ενώ η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές (φούρνο, απορροφητήρα, ηλεκτρικές εστίες). Στα πλεονεκτήματα του ακινήτου προστίθενται η πλήρης επίπλωση και ο εξοπλισμός αυτού ακόμη και με πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον σε αυτό θα ανήκει μια θέση στάθμευσης για 6 μήνες το χρόνο. Πρόκειται για ένα οπίσθιο αλλά φωτεινό, πολυτελές και με εξαιρετική διαρρύθμιση ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση, δίπλα σε κεντρικές οδούς με καταστήματα και καλή συγκοινωνία για τα Πανεπιστήμια και το εμπορικό κέντρο της πόλεως. Η οικοδομή μάλιστα έχει ανεγερθεί μετά το σεισμό της Θεσσαλονίκης και διαθέτει κοινόχρηστο ανελκυστήρα. Ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση!!!!
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
44 m²
habitaciones
1 dormitorio, 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 110.000
gastos de comunidad
€ 20/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1981
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante