1/2

Maisonnette nuevo, planta baja, Dikigorika, Voula

Voula
€ 160.000
2 habitaciones
78 m²
2 baños
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 14/08/2024
Descripción

referencia: W-02VI8C

Αυτή η ημιτελής μικρή αλλά ιδιαίτερη και ανεξάρτητη μεζονέτα περιμένει τον καινούργιο ιδιοκτήτη της .

Ως ανεξάρτητο κτίσμα, βρίσκεται σε οικόπεδο στο οποίο υπάρχει και μια τριώροφη πολυκατοικία με κοινόχρηστο κήπο και συνολική επιφάνεια οικοπέδου 718 τ.μ. Η μεζονέτα είναι χωροθετημένη στην νότια γωνία του οικοπέδου και με δύο όψεις στον περιβάλλοντα χώρο. Αποτελείται από δυο επίπεδα , στο ισόγειο κτίσμα 39,25 τ.μ. μετά υπογείου 39,25 τ.μ. με cour anglais και είναι μερικώς επιχρισμένη και με οδεύσεις δικτύων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών. Δεδομένου ότι είναι ημιτελές επιδέχεται πολλαπλές διαμορφώσεις παρέχωντας τη δυνατότητα επιλογής των υλικών και του σχεδιασμού απο τον νέο ιδιοκτήτη, έτσι ώστε να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του. Διατίθεται μία υπαίθρια θέση στάθμευσης. Η οικοδομή χαρακτηρίζεται από ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική και ογκοπλασία, σε περιβάλλοντα περιμετρικά χώρο με φυτεύσεις στον κήπο.

Σημείωση : Παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης της μεζονέτας ως αποπερατωμένη σε διάστημα 5 μηνών από την οριστικοποίηση της μελέτης, σε τιμή που θα καθοριστεί από την τελική διαμόρφωση και τα υλικά που θα επιλέξει ο αγοραστής από φωτορεαλιστικές απεικονίσεις της αρχιτέκτονος.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
Tipología
Maisonnette | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
78 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Información del precio
Precio
€ 160.000
Precio del m²
2.051 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1983
  • Estado

    Nuevo / En construcción
  • Calefacción

    Individual
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante