Piso de dos habitaciones Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 165.000
3 habitaciones
90 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 08/05/2024
Descripción

referencia: 944368

Πωλείται στην Χαριλάου ανακαινισμένο διαμέρισμα, σε 1ο ψηλό όροφο, με εμβαδόν 90 τ.μ. Αποτελείται από 2 άνετα Δωμάτια, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και σύγχρονου σχεδιασμού μπάνιο. Έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2024, και έχει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, συνθετικά κουφώματα PVC, με διπλά τζάμια, ωραία πατώματα και Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Επίσης είναι διαμπερές με ωραία μπαλκόνια μπροστά και πίσω, με τέντες. Βρίσκεται κάτω απο την Παπαναστασίου και πολύ κοντά σε αστικές συγκοινωνίες, εμπορικά καταστήματα και τράπεζες. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή για επένδυση καθώς βρίσκεται σε κατάλληλο σημείο. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Υπο έκδοση. Τιμή: €165.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
90 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 165.000
gastos de comunidad
€ 15/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1971
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante