Piso de dos habitaciones Μαρούσι, Neo Terma, Marousi

MarousiΜαρούσι
€ 250.000
3 habitaciones
130 m²
2 baños
Planta B
No Ascensor
Anuncio actualizado el 13/06/2024
Descripción

referencia: 551999

ΜΑΡΟΥΣΙ - Διαμέρισμα 130τμ σε οικόπεδο 311τμ, μη επιπλωμένο, 2 υ/δ, ισόγειο, χρήζει ανακαίνισης, κατασκευή 1950, ενεργειακή κλάση Η, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, wc, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, φωτεινό, πρόσοψης, εσωτερικό, αποθήκη, boiler, κήπος 181τμ, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι, internet, επιτρέπονται κατοικίδια, πλησίον πάρκο (έως 100μ), πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 100μ), πλησίον πλατεία (έως 100μ), πλησίον σχολείο (έως 100μ), πλησίον αγορά (έως 100μ), πλησίον μετρό/ηλεκτρικός (έως 100μ).
Μονοκατοικία στην περιοχή: Άγιοι Ανάργυροι. στο Μαρούσι. με χώρο περιμετρικά του ακινήτου και δυνατότητα διαμόρφωσης κήπου. Με χαμηλό προϋπολογισμό η μονοκατοικία μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο ακίνητο υψηλών προδιαγραφών Ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του εμπορικού & πεζοδρομημένου κέντρου του Αμαρουσίου, σε πολύ κοντινή απόσταση από την αγορά, τις υπηρεσίες και τη διασκέδαση. Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την ιδανική θέση καθώς το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Αμαρουσίου και πλησίον της Λεωφόρου Κηφισίας, της Αττικής Οδού, κοντά σε πολυκαταστήματα, νοσοκομεία, αθλητικές εγκαταστάσεις (ΟΑΚΑ), σχολεία και κολλέγια. Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει όλες τις ηλικίες καθώς εξυπηρετεί τις απαραίτητες καθημερινές ευκολίες Η μίσθωση σαν επαγγελματική στέγη έχει μεγάλη ζήτηση λόγω του αυξημένου πληθυσμού αλλά και των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στον Ηλεκτρικό, σε συγκοινωνίες, πάρκο, πλατεία και το εμπορικό κέντρο της περιοχής. Εξυπηρετείται από το σταθμό Αμαρουσίου, πολλές λεωφορειακές γραμμές την Αττική και την Εθνική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Τιμή €250.000 (κωδ. 551999) 2107007070 ΜΑΡΟΥΣΙ Email: maroussi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
130 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
otras características
Exterior
Jardín privado
Costes
precio
€ 250.000
Eficiencia energética
año de construcción
1950
estado
Para reformar
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Η
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante