Casa unifamiliar Πετροκέρασα, Petrokerasa, Kallindoia

KallindoiaΠετροκέρασα
€ 100.000
5 habitaciones
166 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 09/07/2024
Descripción

referencia: 3063390

Κωδικός ακινήτου: 3063390 - Καλλίνδοια Πετροκέρασα ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 166 τ.μ. σε οικόπεδο 1200 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέα σε δάσος, κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 2 τ.μ., κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 80 τ.μ. απόσταση από πόλη 45000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 39000 μέτρα - Τιμή: 100.000 €
Εξαιρετική ΤΡΙΟΡΟΦΗ μονοκατοικία σε οικόπεδο 1500τμ στα Πετροκέρασα Θεσσαλονίκης ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Τα Πετροκέρασα ανήκουν στον νομό Θεσσαλονίκης του Δήμου Λαγκαδά. Είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό χτισμένο στην πλαγιά του όρους Ομβριανός σε υψόμετρο 580 μέτρα. Θα εντυπωσιαστείτε από τα καλοδιατηρημένα πέτρινα σπίτια,τυπικά δείγματα της μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής, τα στενά δρομάκια, τα αιωνόβια πλατάνια, τις βρύσες και τα πηγάδια. Η συγκεκριμένη μονοκατοικία βρίσκεται μέσα στο χωριό, σε πολύ καλό σημείο, κοντά στο κέντρο.
Αποτελείται από τρεις ορόφους συνολικά. Στο ισόγειο συναντάμε μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Στον 1ο όροφο μας υποδέχεται ένα υπεράνετο σαλόνι με τζάκι και με έτοιμη υδραυλική εγκατάσταση για τοποθέτηση κουζίνας. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι βεράντες σε αυτόν τον όροφο καθώς αγκαλιάζουν περιμετρικά το κτίριο και επιτρέπουν την απρόσκοπτη θέα στον υπέροχο κήπο και τα γύρω βουνά. Στον 2ο όροφο βρίσκουμε τα τρία άνετα υπνοδωμάτια και το δεύτερο μπάνιο. Και αυτός ο όροφος διαθέτει άνετες γωνιακές βεράντες με πολύ ωραία ανοιχτωσιά και θέα. Το κτίριο έχει έτοιμη εγκατάσταση για λέβητα πετρελαίου ή πέλλετ ή ξυλολέβητα. και τζάκι. Το ισόγειο διαθέτει δική του είσοδο και μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ανεξάρτητο διαμέρισμα από το υπόλοιπο σπίτι.
Τα Πετροκέρασα αποτελούν προορισμό για τους Θεσσαλονικείς τα Σαββατοκύριακα, ιδανικό τόπο καλοκαιρινών αλλά και χειμερινών διακοπών καθώς το καλοκαίρι έχει πάντα δροσιά και το χειμώνα μπορεί να απολαύσει κανείς το χιόνι. Τα τελευταία χρόνια επιλέγουν πολλοί το χωριό και ως τόπο ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ καθώς υπάρχει σχολικό για μεταφορά των παιδιών στο σχολείο στο γειτονικό χωριό το Ζαγκλιβέρι, ποικίλες δραστηριότητες, Κέντρο Υγείας ,φαρμακεία, καταστήματα. Ιδανική κατοικία για όσους αγαπούν την ζωή στο βουνό, κοντά στη φύση, στον καθαρό αέρα. Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την αυτάρκεια σε καλλιέργειες αλλά και ένα πιο ήσυχο τρόπο ζωής, μακρυά από την πολύβουη πόλη.
ΙΔΑΝΙΚΟ για ιδιοκατοίκηση για μεγάλη οικογένεια ,για εξοχική κατοικία αλλά και για εκμετάλλευση καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη ενοικίων στην περιοχή. ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ!!

Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
1
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
166 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
Costes
precio
€ 100.000
Eficiencia energética

Consumo de energia

Η

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante