Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Υπνοδωμάτιο
Άποψη χώρου
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
Εξωτερικός χώρος
1/18
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου

Casa unifamiliar Σχολείων, 570 12, Καλλίνδοια, Centro, Kallindoia

KallindoiaΣχολείων, 570 12, Καλλίνδοια
€ 39.000
5+ habitaciones
150 m²
1 baño
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 19/08/2024
Descripción

referencia: 3064856

Κωδικός ακινήτου: 3064856 - Καλλίνδοια Ζαγκλιβέρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 570 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1965 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέα σε βουνό, κουφώματα ξύλινα, ξύλινα πατώματα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 50 τ.μ., κήπο, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 2 τ.μ. - Τιμή: 39.000 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στο παραδοσιακό χωριό Ζαγκλιβέρι , στους πρόποδες του όρους Ομβριανός σε υψόμετρο 270 μέτρα και σε απόσταση μόλις 45 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης.


Το Ζαγκλιβέρι αποτελεί κωμόπολη και δημοτική κοινότητα του Δήμου Λαγκαδά και πήρε το όνομά του από τα Ρωμαϊκά χρόνια. Αποτελεί ιστορικό οικισμό από τα χρόνια ακόμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το σημερινό Ζαγκλιβέρι έχει 3000 κατοίκους περίπου. Διαθέτει πολλές υπηρεσίες ΚΕΠ , σχολεία ΟΛΩΝ  των βαθμίδων(Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), Κέντρο Υγείας, φαρμακεία, αγορά, καταστήματα, ταβέρνες, καφέ, λαϊκή αγορά.
Οι δραστηριότητες για τα παιδιά είναι πολλές όπως γυμναστήριο, ρυθμική γυμναστική, τμήμα ζωγραφικής, ποδόσφαιρο. Στο κέντρο του χωριού βρίσκουμε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου αλλά και την Εκκλησία αφιερωμένη στην Θαυματουργή Νεομάρτυρα Αγία Ακυλίνα. Λόγω της μικρής απόστασης από την πόλη, τα τελευταία χρόνια αποτελεί προορισμό μόνιμης κατοικίας για πολλές οικογένειες αλλά και ζευγάρια που επιθυμούν μια ζωή σε πιο ήπιους ρυθμούς, κοντά στη φύση.


Η συγκεκριμένη διπλοκατοικία έχει εμβαδόν 150 τμ σε οικόπεδο 570τμ.  Βρίσκεται ΜΕΣΑ στο χωριό, εντός σχεδίου και εντός ζώνης. Ο όροφος αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, μια υπεράνετη κουζίνα και ένα μπάνιο. Η κατασκευή του είναι του 1965 στο ύφος και στην αρχιτεκτονική της εποχής. Είναι φωτεινό, ευάερο, ευήλιο και ΕΛΕΥΘΕΡΟ από όλες τις πλευρές.  Τα δάπεδα είναι ξύλο και πλακάκι, τα κουφώματα είναι ξύλινα ενώ η οροφή του είναι κεραμοσκεπή. Χρήζει ανακαίνισης για να μετατραπεί σε μια σύγχρονη υπέρ άνετη μεζονέτα δύο επιπέδων με 3 (ή και 4 υπνοδωμάτια), σαλοκουζίνα και μπάνιο πάνω και κάτω ή να διατηρηθούν ΔΥΟ ανεξάρτητες κατοικίες των 75 τμ περίπου η κάθε μία. Το ακίνητο βρίσκεται σε σημείο με ανοιχτωσιά και σε ήσυχη γειτονιά. Από το μπαλκόνι απολαμβάνει κάποιος την όμορφη φύση, το απέναντι καταπράσινο βουνό και την ηρεμία της ζωής του χωριού.
Διαθέτει δική του πολύ μεγάλη αυλή, ιδανική για τοποθέτηση barbeque, για την δημιουργία λαχανόκηπου, φύτευση οπωροφόρων δέντρων κτλ. Αξίζει επίσκεψης!!

Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Ascensor
No
Superficie
150 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 39.000
Precio del m²
260 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Η

Descubre otros ángulos del inmueble
+15 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante