1/4

Terreno rústico en Venta

AfidnesΑντιγόνης
€ 180.000
6.400 m²

Nota

Anuncio actualizado el 13/05/2024
Descripción

referencia: EK-6677201

Μια ανάσα καθαρού αέρα! Mοναδικό οικόπεδο 6,400τ.μ. (6,4 στρεμμάτων) μεσ’ στην εξοχή αλλά την ίδια στιγμή και κοντά στην Αθήνα είναι η απάντηση σ ’αυτό που ψάχνεται. Αφήστε πίσω σας την συμφόρηση, τον θόρυβο, την κυκλοφορία, τα προβλήματα στάθμευσης και την ρύπανση που συνθέτουν την ζωή στην μεγάλη πόλη και βρείτε την ηρεμία και γαλήνη στο φυσικό περιβάλλον που προσφέρει το χωρίο των Αφιδνών.

Οι διαστάσεις του οικοπέδου είναι 90μ x 70μ σχεδόν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Μπορείτε να χτίσετε οικία 240τμ, είτε συμβατική είτε προκάτ, μπορείτε να έχετε γήπεδο τένις, πισίνα, ή και να καλλιεργήσετε τον δικό σας βιολογικό λαχανόκηπο στο εύφορο χώμα της περιοχής. Μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα καθαρό και ασφαλές μέρος για να τρέξουν, και να παίξουν μακριά από τις ασφάλτους και τα τσιμέντα της Αθήνας. Μπορείτε να κάνετε ατέλειωτους αναζωογονητικούς περιπάτους, ποδηλασία ή τρέξιμο στους ήσυχους και χωρίς αυτοκίνητα δρόμους του χωριού απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα της φύσης και του βουνού. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για το που θα παρκάρετε το αυτοκίνητο σας ξανά.
Εάν δε επιθυμείτε να πάτε στην Αθήνα, σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από το οικόπεδο (5’ -10΄ με τα πόδια ή με ποδήλατο και 2’ με αυτοκίνητο) βρίσκεται ο σιδηροδρομικός Σταθμός Αφιδνών, ένας γραφικός ιστορικός σταθμός με καφετέριες δίπλα του. Από εκεί σε μόλις 30’ βρίσκεστε στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας, πολύ λιγότερο από ότι αν οδηγούσατε. Τα τρένα περνούν κάθε μια ώρα αρχίζοντας στις 0600 μέχρι και τις 2330.

Το οικόπεδο είναι γωνιακό, επίπεδο, περιφραγμένο και βρίσκεται σε μια καταπράσινη, πεδινή κοιλάδα (Ρέρα) περίπου 1,5 χμ. νότια των ορίων της πόλης των Αφιδνών, στην γωνία Αντιγόνης 1 και Ζωοδόχου Πηγής.
Αν πραγματικά κοιτάζετε να βρείτε κάτι το μοναδικό και διαφορετικό, αν αναζητάτε έναν πιο υγιεινό και ήρεμο τρόπο ζωής, αγοράστε το και κάντε το δικό σας.
Εάν ενδιαφέρεστε, καλέστε με (Πήτερ) στο 697-22-82-891 ή ακόμα καλύτερα, πηγαίνετε να το δείτε από κοντά.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno rústico
Superficie
6.400 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Información del precio
Precio
€ 180.000
Precio del m²
28 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+1 foto
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular