1/8

Oficina - Despacho en Alquiler

Mets - Kalimarmaro
€ 23.500/mes
629 m²
3+ baños

Nota

Anuncio actualizado el 21/08/2024
Descripción

referencia: 17983

Σε μία εξαιρετική τοποθεσία στο Μετς, διατίθεται προς ενοικίαση ένα πολυτελές ισόγειο γραφείο με εμβαδόν 629 τ.μ. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός, προσφέροντας ελεύθερη θέα προς την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, καθώς και άνετη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο χώρος του γραφείου αποτελείται από 428 τ.μ. στο ισόγειο και 201 τ.μ. στον ημιόροφο. Στην είσοδο υπάρχει κοινόχρηστο lobby περίπου 25 τ.μ. Η μίσθωση περιλαμβάνει 2 θέσεις στάθμευσης με δυνατότητα επιπλέον μίσθωσης άλλων θέσεων.

Ο χώρος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη στάση του μετρό "Ακρόπολη" (750μ) και τη στάση του τραμ "Ζάππειο" (100μ). Αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν έναν κεντρικό, προσβάσιμο και πολυτελή χώρο γραφείου στην καρδιά της Αθήνας. Οι χώροι γραφείων θα παραδοθούν με μια σειρά υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής των ανυψωμένων δαπέδων και των ψευδοροφών από ακουστικά χωνευτά γυψοσανίδας για όλους τους διπλού ύψους χώρους γραφείων του ισογείου.

Οι βοηθητικοί χώροι, συμπεριλαμβανομένων των 8 WC ( εκ των οποίων τα 3 για ΑΜΕΑ ) και των κουζινών, θα είναι πλήρως ολοκληρωμένοι και λειτουργικοί. Η πρόσοψη θα ολοκληρωθεί με γυάλινες επιφάνειες, και η είσοδος θα έχει διπλή πόρτα ασφαλείας εξοπλισμένη με έλεγχο πρόσβασης. Επιπλέον θα τοποθετηθούν εξωτερικά ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας. Το σύστημα ελέγχου του κλίματος, συμπεριλαμβανομένου του κλιματισμού, της θέρμανσης και του εξαερισμού, συμμορφώνεται με τα πρότυπα ASHRAE 90.1 2020 και ΚΕΝΑΚ. Το ακίνητο χρησιμοποιεί σύστημα VRF για αποδοτική θέρμανση και ψύξη.

Το κτίριο θα παραδοθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2024 με πιστοποίηση LEED Gold.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8456
☎️ 210 6812500
Características
Contrato
Alquiler
Tipología
Oficina - Despacho | Inmueble de lujo
Superficie
629 m²
Habitaciones
3+ baños
Total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
2 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 23.500/mes
Precio del m²
37 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Descubre otros ángulos del inmueble
+5 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante