1/20

Negocio en Venta

IrakleioΛεωφόρος Ηρακλείου, 387
€ 180.000
No paredes
137 m²

Nota

Anuncio actualizado el 15/05/2024
Descripción

referencia: EK-6689723

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως 3 ανεξάρτητα καταστήματα.
Τα δύο καταστήματα έχουν δυνατότητα Take Away, Delivery και καθιστικού. Το ένα είναι για cafe και το δεύτερο για εστίαση, καθώς και μία τρίτη πρόσθετη κουζίνα εστίασης μόνο για χρήση Delivery, το καθένα με ανεξάρτητη είσοδο. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση με 3 πίνακες, έναν ανά κατάστημα.
Το συνολικό εμβαδόν του κλειστού καταστήματος είναι 137 τ. μ. Έξω από το κλειστό κατάστημα έχει κατασκευαστεί deck 150 τ. μ. περίπου που εξυπηρετεί τις 2 καταστήματα και είναι κλειστός χώρος, σιδηροκατασκευή με υαλοπετάσματα και με 3 τεντοπέργκολες με φωτισμό και με 3 εισόδους.

Ο πρώτος χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος και διαμορφωμένος ως χώρος παρασκευής γευμάτων Pasta, (μπορεί να αλλάξει) με open κατασκευή και διαθέτει 2 πάγκους ψυγεία, 2 ψυγεία αναψυκτικών, διπλό ψυγείο νωπών, 2 πάγκους με χώρους αποθήκευσης, διπλή λάντζα, φούσκα με ανεξάρτητο προβλεπόμενο σύστημα για την πυρασφάλεια, (πλήρης κουζίνα προς λειτουργία), ανεξάρτητο εξαερισμό και κλιματισμό και σύστημα παραγγελιοληψίας, ενώ διαθέτει δική του τουαλέτα με προθάλαμο (νιπτήρα). Η πρόσβαση στο deck που υπάρχουν ψηλά τραπέζια και σκαμπώ γίνεται και από ανοιγόμενη τζαμαρία. Επίσης, υπάρχει γραφείο με τουαλέτα και κλιματισμό.

Ο δεύτερος χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος, διαμορφωμένος ως χώρος παρασκευής καφέ - μικρογευμάτων και διαθέτει πάγκο παρασκευής καφέ με μικρή λάντζα και ψυγείο, μία προθήκη ζεστών, μία προθήκη κρύων, μία προθήκη μπεν μαρί, μεσαία παγομηχανή, τοστιέρα, μπλέντερ, αναδευτήρες κλπ, χώρους αποθήκευσης, ανεξάρτητο εξαερισμό και κλιματισμό, φούρνο με στόφα και δικιά του φούσκα, ψυγείο αναψυκτικών, μεγάλο καταψύκτη, ηχεία και σύστημα παραγγελιοληψίας. Η πρόσβαση στο deck που υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα γίνεται και από ανοιγόμενη τζαμαρία. Διαθέτει δικιά του τουαλέτα με προθάλαμο (νιπτήρα).

Ο τρίτος χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος, διαμορφωμένος ως χώρος παρασκευής γευμάτων και διαθέτει πάγκο παρασκευής με ψυγείο, 1 διπλό ψυγείο νωπών, φριτέζα αερίου και 6 μάτια αερίου, φούσκα με ανεξάρτητο προβλεπόμενο σύστημα για την πυρασφάλεια, λάντζα, (πλήρης κουζίνα προς λειτουργία), μεγάλο καταψύκτη, χώρους αποθήκευσης και ανεξάρτητο κλιματισμό.

Συνολικά ο χώρος διαθέτει δομημένη καλωδίωση, σύστημα καμερών ασφαλείας, συναγερμό, ερμάρια προσωπικού και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει κατασκευή για τα αέρια με προδιαγραφές για 4 μπουκάλες (2 ανά κατάστημα με διαχωρισμό) και επιπλέον ανεξάρτητος στεγασμένος χώρος αναμονής των delivery.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Negocio | sin paredes
Superficie
137 m²
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Otras características
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 180.000
Precio del m²
1.314 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular