Piso de tres habitaciones a reformar, quinta planta, El Pireo - Centro, Centro del Pireo - Puerto

Centro del Pireo - Puerto
€ 280.000
4 habitaciones
98 m²
2 baños
Planta 5
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 21/06/2024
Descripción

referencia: 17970

Στην καρδιά του Πειραιά, μία ανάσα από τον σταθμό μετρό Δημοτικό Θέατρο, στο Πασαλιμάνι σε κεντρικό δρόμο, θα συναντήσεις αυτό το εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα 5ου ορόφου 98 τ.μ.. Η τοποθεσία του είναι υψηλής ζήτησης καθώς έχει εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο και για παροχή golden visa. Το οροφοδιαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc, 1 κουζίνα ξεχωριστή, 1 πατάρι, 3 μπαλκόνια (1 μεγάλη βεράντα εμπρός και 2 μπαλκόνια στις πίσω κρεβατοκάμαρες), τέντες, δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο, κεντρική θέρμανση πετρελαίου με δυνατότητα σύνδεσης στο φυσικό αέριο και air condition. Χρήζει ανακαίνισης ενώ υπάρχει μελέτη μηχανικού για διαχωρισμό του και διαμόρφωση 2 διαμερισμάτων με ξεχωριστή είσοδο. Είναι φωτεινό, προσόψεως και διαμπερές.
Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1972, είναι σε καλή κατάσταση, διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ασανσερ, χαμηλά κοινόχρηστα έξοδα και μεγάλη πρόσοψη.
Είναι μία εξαιρετική επιλογή για golden visa, αλλά και για επένδυση, ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση μεγάλης οικογένειας, όσο και για χώρους γραφείων εταιρείας/επιχείρησης. Βρίσκεται 3 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Δημοτικό Θέατρο, και 8 λεπτά με τα πόδια από την Μαρίνα Ζέας, δίπλα σε αγορά, σχολεία, συγκοινωνίες και το λιμάνι του Πειραιά.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8462
☎️ 210 6812500
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
98 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Balcón
Costes
precio
€ 280.000
Eficiencia energética
año de construcción
1972
estado
Para reformar
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante