1/15

Piso de dos habitaciones muy buen estado, cuarta planta, Plateia Amerikis, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 264.000
3 habitaciones
120 m²
1 baño
Planta 4
Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 25/08/2024
Descripción

referencia: W-02VLLI

Κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε μια παλιά κοσμοπολίτικη περιοχή, βρίσκεται αυτό το πολυτελές διαμέρισμα 4ου ορόφου μιας καλοσυντηρημένης πολυκατοικίας του 1959. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 120 τ.μ. και η ανακαίνιση που έγινε το 2007 το έχει μετατρέψει σε ένα στολίδι. Bρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τους υπέροχους πεζόδρομους της Φωκίωνος Νέγρη και της Αγίας Ζώνης, καθώς και από τον μελλοντικό σταθμό μετρό της Πλατείας Κυψέλης. Δίπλα στο ακίνητο υπάρχουν 4 super markets, σχολεία και πλήθος εμπορικών καταστημάτων, κάτι που το κάνει μοναδικό και ιδανικό για τους νέους του ιδιοκτήτες. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, συναντάμε έναν μεγάλο χώρο ανάμεσα στο χολ με ένα μπαρ και ένα μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία. Στη συνέχεια βρίσκουμε την άνετη κουζίνα, με τα ξύλινα ντουλάπια. Προχωρώντας στο διάδρομο θα βρούμε τα μπάνια και στο βάθος τα δύο άνετα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και πόρτα σε μπαλκόνι.
Υψηλή αισθητική και ποιοτικά υλικά χαρακτηρίζουν τον χώρο και μια αίσθηση πολυτέλειας και αρχοντιάς διαπερνά το διαμέρισμα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του κέντρου με εκλεπτυσμένο γούστο.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Η Πατησίων ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές λεωφόρους της Αθήνας, καθώς διέρχεται από πολλές περιοχές, όπως Άνω Πατήσια, Κάτω Πατήσια, Βικτώρια και Ομόνοια. Επί της Πατησίων βρίσκεται το επιβλητικό Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Η Πατησίων πήρε το όνομά της από τα Πατήσια, τη γειτονιά από την οποία προέρχεται. Στις αρχές του 20ου αιώνα, τα Πατήσια ήταν μια αγροτική περιοχή, πολύ έξω από τα όρια της πρωτεύουσας, όπου οι Αθηναίοι έχτιζαν τις εξοχικές τους κατοικίες.
Έχουμε πέντε σταθμούς του τρένου και του Μετρό κοντά: Άνω Πατήσια, Κάτω Πατήσια, Αττική, Βικτώρια και Ομόνοια.
Επενδυτική Δυνατότητα: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές με εγγυημένη απόδοση επένδυσης.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
4
Plantas del edificio
5
Ascensor
Superficie
120 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/madera
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 264.000
Precio del m²
2.200 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1959
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+12 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante