Piso de una habitación Θέρμη, Centro, Thermi

ThermiΘέρμη
€ 133.000
2 habitaciones
57 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Anuncio actualizado el 21/05/2024
Descripción

referencia: 950230

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην ΘΕΡΜΗ σε εξαιρετικό σημείο δυο βήματα από το κέντρο, πολυτελής γκαρσονιέρα 1ου ορόφου με ημερομηνία παράδοσης στις αρχές του 2025. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 καθαρά και 57 τ.μ. μεικτα. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Θερμομόνωση, Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Υπο κατασκευή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολείο, Εμπορικό Κέντρο, 4 Χιλιόμετρα από αεροδρόμιο, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Συναγερμός, Σύστημα Πυρόσβεσης, Δορυφορική, Γκαζόν, Οπτική ίνα, Ηλεκτρικά ρολά, Φορτιστής αυτοκινήτου. Τιμή: €133.000
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
57 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
otras características
Puerta blindada
Instalación tv con antena parabólica
Costes
precio
€ 133.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante