Σαλόνι
Κουζίνα
Ασανσέρ
Άποψη χώρου
Υπνοδωμάτιο
W.C
Θέα από μπαλκόνι
1/25

Casa unifamiliar Λεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΛεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος
€ 850.000
3 habitaciones
91 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 22/08/2024
Descripción

referencia: 1-1950

Κωδικός ακινήτου: 1-1950 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 91 τ.μ. σε οικόπεδο 91 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, φωτοβολταικά, playroom, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 53 τ.μ. απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1000 μέτρα - Τιμή: 850.000 € (Κωδικός γραφείου 5472)
Κωδ: 5472
Στην παραθαλάσσια περιοχή Κοντάρι της Χίου, πωλείται ισόγεια μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 91,30 τ.μ. στο υπό ανέγερση Eco – Friendly συγκρότημα 23 συνολικά οικολογικών κατοικιών.
Το σπίτι αυτό προσφέρει όλες τις ανέσεις της σύγχρονης εποχής μιας και χρησιμοποιεί αναλώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ συνδυάζει την πολυτέλεια, αφού η κατασκευάστρια εταιρία έχει επιλέξει να συνεργαστεί με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου τοποθετώντας έπιπλα κουζίνας της Ιταλικής εταιρίας Scavolini και πλακάκια ιταλικής ποιότητας. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι master με δικό του μπάνιο, το χώρο υποδοχής, ένα μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα – σαλόνι – τραπεζαρία και το κυρίως μπάνιο. Περιτριγυρισμένο από όμορφο και εξαιρετικά προσεγμένο περιβάλλοντα χώρο συνολικής επιφάνειας 52,80 τ.μ. προσδίδει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα της θάλασσας που ξεδιπλώνεται μαγικά μπροστά από το ακίνητο.
Ο μοναδικός χαρακτήρας του συγκροτήματος ξεκινάει από τα θεμέλια στην κατασκευή του ακινήτου, όπου έχει προηγηθεί θερμοπρόσοψη με ειδική μόνωση στα θεμέλια, συνεχίζει με το σύστημα αφαλάτωσης, τα φωτοβολταϊκά πάνελ, την ενδοδαπέδια θέρμανση της κορυφαίας εταιρίας REHAU και τον κλιματισμό άριστης ποιότητας, τα ηλεκτρικά παραθυρόφυλλα ALUMIL που ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού και ολοκληρώνεται με τους κοινόχρηστους χώρους της πισίνας 325 τ.μ., του BBQ, του γηπέδου Beach Volley, καθώς και της παιδικής χαράς.
Απογειώνοντας τις παροχές, το συγκρότημα βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα από την πόλη, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα διάλειμμα από τη φασαρία, πολύ κοντά σε σχολεία, μαγαζιά και υπεραγορές, ενώ είναι μόλις 2 χιλιόμετρα από τον κεντρικό αερολιμένα του νησιού. Η περιοχή ξεχωρίζει για το όμορφο παραθαλάσσιο τμήμα της, ενώ η ομώνυμη παραλία, όπου διατίθεται με άμεση πρόσβαση από τη μονοκατοικία, έχει χαρακτηριστεί με μπλε σημαία.
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
91 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
Balcón
Calefacción
Central, suelo radiante, de metano
Otras características
  • Puerta blindada
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 850.000
Precio del m²
9.341 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante