Piso de una habitación Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Kato Halandri, Chalandri

ChalandriΧαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι
€ 125.000
2 habitaciones
50 m²
1 baño
Planta B
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 11/06/2024
Descripción

referencia: 551226

ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Κάτω Χαλάνδρι - Διαμέρισμα 50τμ, 1 υ/δ, υπερυψωμένοισόγειο, κατασκευή 1970, ανακαίνιση 2020, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση (ηλεκτρικό ρεύμα), κλιματισμός, ήσυχο, φωτεινό, πρόσοψης, βαμμένο, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακός, boiler, βεράντες, μεγάλες βεράντες, πατάρι, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, internet, επιτρέπονται κατοικίδια.
Χαριτωμένο, πρόσφατα ανακαινισμένο, φωτεινό, διαμέρισμα στην περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου.Η τοποθεσία είναι εξαιρετική καθώς βρίσκεται στα όρια των Δήμων Χαλανδρίου και Χολαργού.Σε απόσταση μόλις 10’ με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Χολαργός, το εμπορικό κέντρο του Χολαργού αλλά και του Χαλανδρίου, με την ανεπτυγμένη αγορά, τα πολλά εμπορικά καταστήματα, τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Ο επενδυτικός χαρακτήρας του ακινήτου, για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση, ενισχύεται λόγω του αυξημένου πληθυσμού αλλά και των επιχειρήσεων και εμπορικών καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή. Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει όλες τις ηλικίες καθώς προσφέρει τις ανέσεις της αστικής ζωής και εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, αγορά, δημόσια και ιδιωτικά ξενόγλωσσα σχολεία, πάρκα, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση. Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από το σταθμό μετρό Χολαργού, πολλές λεωφορειακές γραμμές, τις Λεωφόρους Κηφισίας Μεσογείων και άλλους οδικούς άξονες της περιοχής. Η ευνοϊκή του θέση ενισχύεται από την εύκολη πρόσβαση στην Αττική και Εθνική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Το Χαλάνδρι είναι από τα πιο γνωστά βόρεια προάστεια για την ανεπτυγμένη του αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της, τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται με 3 σταθμούς μετρό, 2 Προαστιακούς , έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό.
Τιμή €125.000 (κωδ. 551226) 2107007070 ΜΑΡΟΥΣΙ Email: maroussi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
50 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
Planta baja
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 125.000
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante