Piso de tres habitaciones nuevo, cuarta planta, Centro, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-Kordelio
€ 280.000
4 habitaciones
118 m²
2 baños
Planta 4
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 24/05/2024
Descripción

referencia: W-02VXSG

Καλώς ήρθατε σε αυτό το πανέμορφο οροφοδιαμέρισμα 4ου ορόφου, που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης. Με συνολική επιφάνεια 118 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο κομψά μπάνια, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες ή για εκείνους που αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα.
Ο μεγάλος εξώστης των 59 τετραγωνικών μέτρων αποτελεί το στολίδι του διαμερίσματος, προσφέροντας μια εκπληκτική θέα που εκτείνεται από την ανατολή έως τη δύση. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί με θέα τη θάλασσα του Θερμαϊκού και χαλαρώστε το βράδυ με το ηλιοβασίλεμα στο βάθος. Είναι το τέλειο μέρος για να υποδεχτείτε φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας τις μαγευτικές εικόνες της πόλης.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αποθήκη στο υπόγειο και θέση στάθμευσης, προσφέροντας επιπλέον άνεση και ευκολία στους κατοίκους του. Οι σύγχρονες ανέσεις και η ποιοτική κατασκευή διασφαλίζουν ότι αυτό το σπίτι θα ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία σας.
Ανακαλύψτε την πολυτέλεια και την άνεση σε αυτό το εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα και απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας με θέα που κόβει την ανάσα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.
Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.
Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Επενδυτική Δύναμη: Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
118 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 280.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante